Altındağ Belediyesi’nden köpek katliamı açıklaması: Haksız bir suçlama

Altındağ Belediyesi’nden köpek katliamı açıklaması: Haksız bir suçlama
Altındağ Belediyesi’ne ait hayvan barınağında köpek katliamı yapıldığı iddiasıyla ilgili ilgili birimlerden açıklamalar gelmeye devam ediyor. Ve Altındağ Belediyesi’nden köpek katliamı açıklaması geldi: Tümüyle haksız bir suçlama.

Ankara Altındağ’da bir grup sözde hayvan sever, gece gizlice girdikleri belediye barınağında hayvan mezarları bulduklarını iddia etti.

Grubun iddiasına göre, barınak alanında gömülü aralarında 2 koyunun da bulunduğu 15 hayvan cesedi bulundu.

Altındağ Belediyesi’ne ait hayvan barınağında köpek katliamı yapıldığı iddiasıyla ilgili ilgili birimlerden açıklamalar gelmeye devam ediyor.

BÜYÜKŞEHİR: BİZE AİT DEĞİL

Altındağ'da köpek katliamı iddialarıyla ilgili olarak Ankara Büyükşehir, bir duyuru yaptı. Büyükşehir'in x hesabından yapılan "Kamuoyunun dikkatine" başlıklı duyuruda "Altındağ Belediyesine bağlı olan barınakta yaşanan olay, Ankara Büyükşehir Belediyesinin sorumluluk alanında değildir. Barınağın Ankara Büyükşehir Belediyesine ait olmadığını ve yaşanan bu katliamın takipçisi olacağımızı kamuoyuna önemle duyururuz." denildi.

ALTINDAĞ'DAN AÇIKLAMA

Gözlerin çevrildiği Veysel Tiryaki yönetimindeki Altındağ Belediyesi'nden köpek katliamı suçlamasına karşı yazılı bir açıklama geldi.

Açıklamada iddiaların tümüyle haksız bir suçlama olduğu kaydedildi.

MEZARLIKMIŞ

Sözde hayvan sever grubun gece gece baskın yapıp kazdığı alanın hayvan mezarlığı olduğu ifade edilen açıklamada “Bu mezarlık, gün içerisinde Altındağ sınırlarındaki mahallelerimizde doğal ölümü gerçekleşen ve/veya trafik kazalarına ya da enfeksiyona bağlı sebeplerle ölen sokak hayvanlarının gömüldüğü bir alandır” denildi.

aciklama.jpg

İlgili Haberler

Kaynak:www.haberilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.