Abidin Paşa Köşkü Milli Mücadele Müzesi yenileniyor

Abidin Paşa Köşkü Milli Mücadele Müzesi yenileniyor
Ankara tarihinin ayakta kalan en önemli yapılarından biri olan Çankaya’daki Abidin Paşa Köşkü Milli Mücadele Müzesi, elektrik tesisatı yenileme çalışması nedeniyle 20 Ağustos’a kadar ziyarete kapatıldı.

Çankaya Belediye Başkanlığı, Abidin Paşa Köşkü Milli Mücadele Müzesi’nde yenileme çalışması başlattı.
Ankara tarihinin ayakta kalan en önemli yapılarından biri olan Abidin Paşa Köşkü Milli Mücadele Müzesi, elektrik tesisatı yenileme çalışması nedeniyle 20 Ağustos’a kadar ziyarete kapatıldı.

Belediye’den yapılan duyuruda “Abidin Paşa Köşkü Milli Mücadele Müzemiz elektrik tesisatı yenileme çalışması nedeniyle 10 Ağustos ile 20 Ağustos tarihleri arasında ziyarete kapalı olacaktır” denildi.

abidin-pasa-muzesi.jpg

Abidin Paşa Köşkü Milli Mücadele Müzesi

Kurtuluş ve kuruluş mücadelesinde stratejik değer taşıyan; aynı zamanda Ankara tarihinin ayakta kalan en önemli yapılarından biri olan Abidin Paşa Köşkü, Çankaya Belediyesi tarafından Milli Mücadele Müzesi’ne dönüştürülmüştü. Son teknoloji ve üç boyutlu sunumlarla Türkiye'nin en modern müzelerinden biri haline gelen Abidin Paşa Köşkü Milli Mücadele Müzesi, ülkemizin kurtuluş ve kuruluş mücadelesini ziyaretçilerine yeniden yaşatıyor.

Kaynak:www.haberilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.