ABB’den üniversite öğrencilerine AŞTİ’de sürpriz

ABB’den üniversite öğrencilerine AŞTİ’de sürpriz
Ankara Büyükşehir Belediyesi, üniversite eğitimi için şehir dışından Ankara’ya gelen öğrencileri AŞTİ’de karşılıyor. Öğrencilere “Üniversite Ankara’da okunur çünkü bu şehirde öğrenci olmanın ayrıcalığını yaşayacaksınız” mesajı veriliyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, üniversite eğitimi için şehir dışından Ankara’ya gelen öğrencileri AŞTİ’de karşılıyor.

AŞTİ’de “Başkent hepimizin yuvası, hoşgeldiniz” pankartı altında ABB Gençlik Merkezi üyeleri tarafından karşılanan öğrencilere, Ankara tanıtılıyor.

Öğrencilere ayrıca Büyükşehir’in açtığı Gençlik Merkezleri hakkında bilgiler aktarılıyor.

ADAPTE OLMALARI SAĞLANIYOR

ABB iştiraki BUGSAŞ’ın Genel Müdürü Vecihi Halil İyigün, şehir dışından Ankara’ya üniversite eğitimi için gelen öğrencilere Başkentte ulaşımı nasıl sağlayabilecekleri, nerelerde vakit geçirebilecekleri anlattıklarını söyledi. İyigün böylelikle öğrencilerin Ankara’ya adaptasyonunu sağlamaya çalıştıklarını kaydetti.

ÜNİVERSİTE ANKARA’DA OKUNUR

Gerek entelektüel birikim gerekse akademik çalışmalar bakımından Ankara’da önemli üniversiteler bulunduğunu, Başkentin kültürel ve sosyal yaşamın kalbi olduğu anlatılırken “Üniversite Ankara’da okunur” vurgusu yapılıyor.

YAVAŞ: ANKARA’DA ÖĞRENCİ OLMANIN AYRICALIĞINI YAŞAYACAKSINIZ

Bu konuda ABB Başkanı Mansur Yavaş da, x hesabından yaptığı açıklamada “Değerli evlatlarım, Ankara’ya hoş geldiniz! Burada sadece bir üniversite öğrencisi değil bu şehrin bir parçası olacaksınız. Sokakları, kültürü ve enerjisiyle Ankara eğitim hayatınızda size ilham verecek. Üniversite Ankara’da okunur çünkü bu şehirde öğrenci olmanın ayrıcalığını yaşayacaksınız” dedi.

Kaynak:www.haberilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.