Yenimahalle’de boşanma vahşeti: Eşini ve kızını öldürüp intihar etti

Yenimahalle’de boşanma vahşeti: Eşini ve kızını öldürüp intihar etti
Yenimahalle Karşıyaka’da boşanmak isteyen eşini ve “dur baba yapma” diye yalvaran küçücük kızını silahla vurarak öldürüp intihar eden cani koca, eşini buluşmaya “kızımı son kez göreyim” diyerek ikna ettiği öğrenildi.

Ankara’nın merkez ilçelerinden Yenimahalle’nin Karşıyaka Mahallesi’nde tüyleri diken diken eden bir vahşet yaşandı. Bir koca boşanmak isteyen eşini ve dur baba yapma diye yalvaran küçücük kızını silahla vurarak öldürdü, ardından intihar etti. Cani kocanın boşanma aşamasındaki eşini buluşmaya “kızımı son kez göreyim” diyerek ikna ettiği öğrenildi.

KAMELYAYA ÇAĞIRDI

İbretlik olay Yenimahalle'nin Karşıyaka Mahallesi TOKİ Blokları'nın bahçesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 50’li yaşlardaki Y.K., boşanma aşamasındaki eşi 43 yaşındaki S.K. ile konuşmak için apartmanın kamelyasında biraraya geldi. Eşi S.K., buluşmaya 5 yaşındaki kızları H.K.'yi de alarak gelmişti.

EŞİNİ VE KIZINI ÖLDÜRÜP İNTİHAR ETTİ

Kamelyada çift birden tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede büyüdü ve baba Y.K. belindeki silaha sarılarak, eşi S.K. ve kızına kurşun yağdırdı. Y.K. daha sonra kendi kafasına sıkarak intihar girişiminde bulundu.
Silah seslerini duyan çevre sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, anne S.K. ve kızı H.K.'nin hayatını kaybettiğini belirledi. Dehşet saçan koca Y.K. ise hayattaydı; ağır yaralı olarak hastaneye sevk edildi. Polis, çevrede güvenlik önlemi alıp, olayla ilgili soruşturma başlattı.

DUR BABA YAPMA DİYE YALVARDI AMA…

Karşıyaka Mahallesi’ndeki TOKİ Blokları’nın bahçesinde yaşanan olayın görgü tanıkları, kızın “dur baba” diye yalvardığını ama babanın onu dinlemediğini söyledi.

Görgü tanıklarından Fatma Erciyes, olayı şöyle anlattı: "Önce oyuncak silah sesi sandım. Çok gürültülü değildi. Sonrasında bir kadın koşarak geldi, öldüren adamın kız kardeşiymiş. Olayı kaydetmek istedim ama korktum, bana da silah sıkar diye. İlk önce birkaç el silah sesi duyduktan sonra bir çocuğun 'Dur baba yapma' diye bağırdığını işittim. Kadın kaçarken bir el daha ateş edildi. En son adam kendine sıktı. Herkes yerde yatıyordu. Kadın bir ay önce annesinin yanına taşınmış. Kadın boşanmak istiyormuş ama aileler barışmalarını istemiş. Adam, 'Çocuğu son kez göreyim' diyerek kadını ikna etmiş. Kadının ve çocuğun cansız bedenlerini gördük. Evlilikleri bitmek üzereymiş ve bu kadın cinayetlerinden biri daha…"

Kaynak:www.haberilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.