Yaşayanların Gözünden Bağımlılık: Nedir, Ne Değildir?

Yaşayanların Gözünden Bağımlılık: Nedir, Ne Değildir?
Ankara Büyükşehir Belediyesi “Yaşayanların Gözünden Bağımlılık: Nedir, Ne Değildir?” paneli düzenliyor. Panelle uyuşturucu başta olmak üzere birçok bağımlılığa dair toplumsal bilinç kazandırılması hedefleniyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından 26 Haziran Uluslararası Uyuşturucu Kullanımı ve Kaçakçılığı ile Mücadele Günü münasebetiyle yarın “Yaşayanların Gözünden Bağımlılık: Nedir, Ne Değildir?” paneli düzenlenecek.

Panelde uyuşturucu başta olmak üzere birçok bağımlılık derinlemesine ele alınacak. Lokman Hekim Üniversitesi Psikiyatri Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Zehra Arıkan’ın moderatörlük yapacağı panelde bağımlılıklarıyla mücadele eden katılımcılar da yer alacak. Panelde çeşitli bağımlılıklar üzerine vatandaşların bilinçlenmesi sağlanacak.

FARKINDALIK OLUŞTURULACAK

Ankara Büyükşehir Belediyesi uyuşturucu kullanılmayan sağlıklı bir toplum hedefine ulaşmak adına farkındalık oluşturmak ve toplum bilincini artırmak amacıyla 26 Haziran Uluslararası Uyuşturucu Kullanımı ve Kaçakçılığı ile Mücadele Günü kapsamında bugün “Yaşayanların Gözünden Bağımlılık: Nedir, Ne Değildir?” paneline ev sahipliği yapıyor.

Lokman Hekim Üniversitesi Psikiyatri Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Zehra Arıkan’ın moderatörlüğünde; bağımlılıklarıyla mücadele ederek kazanan birçok katılımcının yanı sıra çeşitli üniversitelerden akademisyenler bağımlılık konusunu derinlemesine ele alınıyor.

SAĞLIKLI VE BİLİNÇLİ TOPLUMUN YANINDAYIZ

Ankara Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından “Sağlıklı ve bilinçli bir toplum için yanınızdayız” sloganıyla duyurulan etkinlik bugün saat 10’da Ankara Büyükşehir Belediyesi Konferans Salonu’nda gerçekleşecek.

Kaynak:www.haberilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.