Uluslararası Moda Fuarı yarın Ankara'da başlıyor

Uluslararası Moda Fuarı yarın Ankara'da başlıyor
Ankara, 4-7 Eylül tarihleri arasında ATO Congresium’da gerçekleşecek olan “Capital of Fashion 2024” temalı Uluslararası Ankara Moda Fuarı ile moda dünyasının merkezine dönüşecek.

Ankara, 4-7 Eylül 2024 tarihleri arasında ATO Congresium’da gerçekleşecek olan “Capital of Fashion 2024” temalı Uluslararası Ankara Moda Fuarı ile moda dünyasının merkezine dönüşüyor. Moda tutkunları ve sektör profesyonelleri için kaçırılmayacak olan etkinlikte, ilham verici Fashion Talks, göz alıcı Catwalk Show’lar, atölye çalışmaları ve sektörün önde gelen isimleriyle iş bağlantıları yer alacak.

Ankara Giyim Sanayicileri Derneği ve Rem Fuar Organizasyon işbirliğiyle düzenlenen büyük etkinlik, Ankara Büyükşehir Belediyesi, TOBB, ATO, ASO ve Ankara Kalkınma Ajansı’nın desteğiyle hayata geçiriliyor.

congresium.jpg

NETWORK İMKANI

COF’24 bayan hazır giyim sektörünün önde gelen 100’den fazla markasını ve 22 ülkeden 400’den fazla yerli ve yabancı alıcıyı aynı çatı altında buluşturarak, sektörün en büyük buluşmalarından biri olacak.

Yurt içi ve yurt dışından gelen alım heyetleri ile fuar katılımcılarının iş bağlantıları kurmalarına olanak sağlanacak. COF’24, yerli markaların uluslararası platformlarda tanıtımına katkı sağlayacak.

Sektör profesyonelleri, tasarımcılar, üreticiler ve alıcılar için networking fırsatları sunacak.

Kaynak:haberilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.