Temelli Yolu'nda feci kaza: Otobüste çok sayıda Suriyeli çocuk vardı

Temelli Yolu'nda feci kaza: Otobüste çok sayıda Suriyeli çocuk vardı
1 kişinin hayatını kaybettiği feci kazada mevsimlik tarım işçilerini taşıyan otobüsün hatalı olduğu, otobüste çok sayıda Suriyeli çocuk bulunduğu öğrenildi.

Ankara'da; Sincan Temelli Yolu'nda meydana gelen ve 1 çocuğun ölümüyle sonuçlanan kazanın detaylarına ulaşıldı. Kazada mevsimlik tarım işçilerini taşıyan otobüsün hatalı olduğu, otobüste çok sayıda Suriyeli çocuk bulunduğu öğrenildi.

Kaza, saat 17.15 sıralarında Sincan-Temelli yolunda meydana geldi. Temelli istikametinde seyir halinde olan Nurullah Fidan idaresindeki 06 C 2343 plakalı özel firma servisi ile Halid Al Mohammed (40) idaresindeki 04 AAP 227 plakalı yabancı uyruklu mevsimlik tarım işçilerini taşıyan minibüs çarpıştı.

1 ÇOCUK HAYATINI KAYBETTİ

İhbar üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde minibüs şoförü Halid Al Mohammed'in oğlu 3 yaşındaki erkek çocuğunun hayatını kaybettiği tespit edildi. Yaralanan 16 kişi ise çevredeki hastanelere kaldırıldı. 2 yaralının hayati tehlikesinin bulunduğu belirtilen kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

whatsapp-image-2024-07-14-at-23-04-44-2.jpeg

MEVSİMLİK İŞÇİLERİ TAŞIYAN OTOBÜS HATALI ÇIKTI

Bu arada kazaya dair detay bilgilere ulaşıldı. Kazanın tam olark Dökümcüler Kavşağı'nda meydana geldiği, işçi servisinin normal hızda gittiği, önüne aniden Suriyeli mevsimlik işçileri taşıyan otobüsün çıktığı öğrenildi. İşçi servisinin aniden önüne çıkan otobüse çarpmamak için fren yaptığı, yolda yaklaşık 25 metre fren izi oluştuğu edinilen bilgiler arasında.

Çarpışmanın etkisiyle işçi servisi yan yatarken, darbe alan mevsimlik tarım işçilerini taşıyan araçta bulunan 1 çocuk hayatını kaybetti.

ÇOK SAYIDA ÇOCUK VARDI

Bu arada kazaya neden olan mevsimlik tarış işçilerini taşıyan otobüste çok sayıda çocuk olduğu görüldü. Tamamı Suriyeli olan yetişkin ve çocukların Temelli Yolu çevresindeki tarlalarda çalıştıkları öğrenildi.

Kaynak:haberilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.