Sincan'da suçlulara göz açtırılmıyor: Denetimler sıklaştı

Sincan'da suçlulara göz açtırılmıyor: Denetimler sıklaştı
Sincan İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı iş başında. Sincan'da ağustos ayı boyunca 67 bin 218 kişiye GBT sorgulaması yapıldı. Trafikte 51 bin 815 araç kontrol edildi. 233 aranan şahıs yakalanırken, 59 yoklama kaçağı da gözaltına alındı.

Sincan Kaymakamlığı, Sincan İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı'nın 1-31 Ağustos tarihleri arasında yürüttüğü denetimlerin sonuçlarını paylaştı. Bölgedeki güvenlik ve asayişin sağlanmasına yönelik yapılan çalışmalar kapsamlı kontroller ve operasyonlarla dikkat çekti.

Ağustos ayı boyunca yapılan denetimlerde, toplamda 67.218 kişinin GBT (Genel Bilgi Toplama) sorgulaması gerçekleştirildi. 51.815 araç kontrol edildi.

1-003.jpg

233 ARANAN ŞAHIS YAKALANDI

Denetimlerde 233 aranan şahıs yakalanırken, 59 yoklama kaçağı da gözaltına alındı. Silah denetimlerinde ise 19 adet silah ele geçirilerek el konuldu.

Uyuşturucu ile mücadelede de önemli bir başarı kaydedildi. Denetimlerde toplamda 590 gram uyuşturucu madde ile 325 adet narkotik madde ele geçirildi. Çeşitli suçlardan 165 kişi gözaltına alındı.

Kaynak:haberilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.