Sincan hastanesi otoparkında drift yapan şahıslara para cezası

Ankara Sincan Devlet Hastanesi’nin otoparkında bir sürücü drift yaptı. O anlar kameralara yansıdı. Haklarında işlem başlatılan o driftçilere para cezası kesildi.

Ankara Sincan’da yeni açılan Devlet Hastanesi’nin otoparkında bir sürücü drift yaptı. O anlar kameralara yansıdı. Etraftaki otomobillere aldırış etmeden drift atan kişi hakkında işlem başlatıldı.

OTOPARKIN EN ÜST KATI

Ankara Sincan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin otoparkında bir otomobil sürücüsünün drift yaptığı o anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Olay, pazar akşam saatlerinde Ankara'nın Sincan ilçesinde meydana geldi. Sincan Eğitim ve Araştırma Hastanesi otoparkının çatısında bir otomobil sürücüsünün drift yaptığı görüldü. Bu sırada otopark çatısında 6 otomobil ve bir motosikletlinin olduğu görüldü. Yaşananlar çevredeki bir kişi tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

VALİLİK'TEN AÇIKLAMA: CEZA KESİLDİ

Ankara Valiliği tarafından yapılan açıklamada, emniyet ekiplerinin hastane kameralarını incelemesinin ardından araçların tespit edildiği ve iki sürücüye toplam 96 bin 699 TL para cezası uygulandığı bildirildi.

Kaynak:www.haberilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.