PERDER duyurdu: Bayramda ucuz kırmızı et kotasız olacak

PERDER duyurdu: Bayramda ucuz kırmızı et kotasız olacak
Ankara Gıda ve İhtiyaç Maddeleri Perakendeciler Derneği, yaklaşan Kurban Bayramı dolayısıyla sofralarına kırmızı et götürmek isteyen vatandaşlar için uygun fiyatlı ve kotasız kırmızı et satışına kotasız devam edileceğini duyurdu.

Kurban Bayramı’nda sofrasına nasıl kırmızı et koyacağını düşünen dar gelirli vatandaşa müjde Ankara Gıda ve İhtiyaç Maddeleri Perakendeciler Derneği’nden geldi. Edinilen bilgilere göre başkentte binden fazla şubesi bulunan üye zincir marketlerde kıymanın kilosu 324 TL, kuşbaşının kilosu 354 TL’den kotasız şekilde satılmaya devam edecek. Ramazan ayında büyük yankı uyandıran kampanyaya bu bayramda da vatandaşlardan yoğun ilgi bekleniyor.

KAMPANYAYA DEVAM

Ankara PERDER 16 Haziran’da başlayacak Kurban Bayramı öncesi uygun fiyatlı kotasız et satışına devam edildiğini açıkladı. Mamak’tan Sincan’a, Etimesgut’tan Keçiören’e 25 ilçede bin 100 zincir market şubesinde geçerli olan kampanyada kıymanın kilosu 324 TL, kuşbaşının kilosu ise 354 TL’den satışa sunulmaya devam edecek. İthal hayvan ürünü olan uygun fiyatlı kırmızı ete vatandaşlar istediği saatte ve miktarda ulaşabilmenin yanı sıra diğer mağazaların aksine hızlı, güvenilir ve sürekli şekilde sofralarına götürebilecek.

kirmizi-et.jpg

UYGUN FİYATLI ETİN ADRESLERİ

Kurban Bayramı dolayısıyla vatandaşların tekrar gündemine gelen kırmızı etten Ankara’daki PERDER’e bağlı zincir marketlerde Ramazan ayında 2 bin tondan fazla satılmıştı. Tekrar yoğun ilgi beklenen uygun fiyatlı kotasız kırmızı etin satıldığı başlıca zincir marketler şu şekilde açıklandı;

  • Gimat Gross
  • Gimsa
  • Yunus
  • Altunbilekler
  • Bildirici

KALİTELİ ET VURGUSU

Ankara PERDER Başkan Yardımcısı Recai Kesimal, gazetemize yaptığı açıklamada PERDER’e üye marketlerdeki etlerin güvenilir olduğunu ve denetimlerin sıkı ve düzenli bir biçimde gerçekleştirildiğini vurgulayarak vatandaşların bilindik yerlerden et alışverişi yapması gerektiğini söylemişti.

kiyma.jpg

ESK’DA 279’A 319 TL

Öte yandan Ankara’da uygun fiyata kırmızı et satan bir diğer kurum da Et ve Süt Kurumu olarak biliniyor. Et ve Süt Kurumu Türkiye’de 17, Ankara’daki 3 mağazasında uygun fiyatlı kuşbaşı ve kıyma satışı yapıyor. Et ve Süt Kurumu’nun Ankara’daki mağazaları Ulus, Sincan ve Lodumlu’da bulunuyor. ESK'nın Erzincan'da da şubesi bulunuyor. Tüm ESK şubelerinde hemen hergün uzun kuyruklar oluşuyor.

et-sut-kurumu.jpg

Kurumda geçtiğimiz ay itibariyle kıymanın kilosu 279, kuşbaşının kilosu ise 319 TL’den satılıyor. Et ve Süt Kurumu mağazaları önünde sabah erken saatlerde oluşan kuyruklar devam ediyor.

Kaynak:www.haberilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.