Muhalif vekiller, köpeklerin parçaladığı Tunahan’ın babasını ağlattı

Sokak köpekleriyle ilgili teklifin Meclis’teki görüşmelerinde vicdanları yaralayan tartışmalar yaşandı. CHP’li vekiller, söz ve tavırlarıyla Ankara’da köpeklerin parçaladığı Tunahan’ın babası Halil Yılmaz’ı ağlattı.

Son yıllarda hemen her gün can alan can yakan başıboş sokak köpeği terörüne karşı bir dizi tedbir içeren kanun teklifinin Meclis Komisyonu’ndaki görüşmeleri tartışmalara, zaman zaman sert atışmalara sahne oluyor.

MAĞDUR AİLELER HEDEF ALINDI

Dünkü komisyon toplantısında kanun teklifine karşı çıkan milletvekillerinin söz ve tavırları, sokak köpeği mağduru aileleri kahretti. Muhalif milletvekillerinin azarlarından Tunahan Yılmaz’ın babası da nasibini aldı.

Ankara’da okula giderken çok sayıda sokak köpeğinin saldırdığı ve şimdiye kadar 15 ameliyat olmasına rağmen halen eski sağlığına kavuşamamış olan 11 yaşındaki Tunahan Yılmaz’ın babası Halil Yılmaz, yasa teklifine muhalif milletvekillerinin sözleri karşısında gözyaşlarını tutamadı.

ACILI BABAYA “SEN KİMSİN” DİYE BAĞIRDILAR!

Ankara’da sahipsiz köpeklerinin saldırısı sonrası ağır yaralanan 11 yaşındaki Tunahan Yılmaz’ın babası Halil Yılmaz TBMM'deki toplantıda kanun teklifine karşı çıkan TİP, CHP ve DEM’li milletvekilleriyle tartışmaya girince salondan çıkarıldı. Salonda özellikle TİP İstanbul Milletvekili Sera Kadıgil'in söz ve hareketleri acılı aileleri kahretti.

(Ankara'da okul yolunda başıboş sokak köpeklerinin saldırısı sonucu ağır yaralanan ve şimdiye kadar 15 ameliyat geçiren 11 yaşındaki Tunahan Yılmaz, hastanede acılar içinde kıvranırken:)

ÇOCUĞUM DİRİ DİRİ YENDİ

15 ameliyat geçiren Tunahan Yılmaz'ın babası Halil Yılmaz, bu durum karşısında sinir krizi geçirdi. Kendisine "Sen kimsin" diye bağıran vekillere tepki gösteren baba Halil Yılmaz, gözyaşları içinde "Benim çocuğum diri diri yendi, 10 yıl tedavi görecek. Ben Allah'a çocuğumu alsın diye yalvardım" dedi.

HÜKÜMET'E UYARI: GERİ ADIM ATARSA BEDELİNİ AĞIR ÖDER

Hükümet'e yakın yazarlardan Yusuf Kaplan, "Hükümet, canı yanan sessiz çoğunluğun feryadına kulak kabartmazsa, bedelini ağır öder!" uyarısında bulundu. Yusuf Kaplan x hesabından yaptığı paylaşımda "UYARI/YORUM Hükümet, canı yanan sessiz çoğunluğun feryadına kulak kabartmazsa, bedelini ağır öder! Azgın azınlık, gemi azıya aldı, Meclis'te çocuğunu köpeklerin katlettiği, ciğerparesini kaybeden babaya köpek muamelesi yapıyor!" dedi.

Kaynak:www.haberilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.