Metro altındaki 11 dükkan kiracı arıyor

Metro altındaki 11 dükkan kiracı arıyor
EGO Genel Müdürlüğü, Ankara genelindeki metro istasyonlarında boş dükkanların kiraya verileceğini duyurdu. Kapalı teklif usulüyle gerçekleşecek ihaleler 10 Eylül Salı günü saat 14.00'te yapılacak.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Ankara Elektrik, Havagazı ve Otobüs İşletme Müessesesi Genel Müdürlüğü (EGO), metro istasyonlarında bulunan dükkanları kiraya vermek üzere ihale düzenleyeceğini duyurdu.

Yoğun yolcu trafiğinin yaşandığı metro istasyonlarında yer alan 11 dükkan, 10 Eylül'de yapılacak olan ihaleyle kiraya verilecek.

EGO Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, ihale sürecinin 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 35/a maddesi gereğince kapalı teklif usulüyle gerçekleştirileceği belirtildi. İhale 10 Eylül 2024 Salı günü saat 14:00’te yapılacak.

1-002.jpg

TEKLİFLER EGO'YA VERİLECEK

İhaleye katılmak isteyenlerin kiralama tekliflerini ve gerekli belgeleri içeren zarflarını 10 Eylül 2024 saat 12:00’ye kadar EGO Genel Müdürlüğü'nün Altındağ’da bulunan merkezine teslim etmeleri gerekiyor. Bu saatten sonra yapılacak başvurular kabul edilmeyecek.

İhale kapsamında Ankara'nın en yoğun metro istasyonlarında bulunan 11 adet dükkan kiraya verilecek. Kapalı zarf usulüyle yapılacak olan ihalede en yüksek teklifi veren katılımcılar dükkanları kiralama hakkını elde edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.