Melih Gökçek’ten Sincan Park’a övgü: Muhteşem bir olay

Melih Gökçek’ten Sincan Park’a övgü: Muhteşem bir olay
ABB eski Başkanı Melih Gökçek, geçtiğimiz günlerde Sincan’da açılan Sincan Park’ı ziyaret etti. Gökçek, Sincan Park’tan övgüyle söz ederek “Muhteşem bir olay” dedi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı’ndan sonra ortalıkla fazla gözükmeyen Melih Gökçek, Sincan’da park ziyaretinde bulundu.

Melih Gökçek geçtiğimiz günlerde açılan ve büyük ilgi gören Sincan Park’ta, Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan’ın misafiri oldu. Melih Gökçek, Sincan Park’tan övgüyle söz ederek “Muhteşem bir olay” dedi.

sincan-park.jpg

Melih Gökçek, x hesabından yaptığı paylaşımda, Fetih 2023 Platformu’nun Sincan Park’ta, Belediye Başkanı Murat Ercan’ın misafiri olduğunu belirterek “Ben de davetliydim. Ercan’ın muhteşem eseri Sincan Park’a herkes hayran kaldı. Bataklığı böyle bir yeşil alana çevirmiş olması muhteşem bir olay” ifadelerini kullandı.

fetih-2023-platformu.jpg

MURAT ERCAN’DAN İSİMSİZ PAYLAŞIM

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan da paylaşımında, Fetih 2023 Platformu üyelerini Sincan Park’ta ağırladıklarını ifade ederek “Sincan Park’ın hikayesini, mevcut çalışmalarımızı ve hedeflerimizi paylaştığımız kıymetli misafirlerimize ilgi ve destekleri için teşekkür ediyorum” dedi.

Murat Ercan’ın paylaştığı fotoğraflarda, Fetih 2023 Platformu üyeleri arasında Melih Gökçek’in de olduğu görüldü. Ercan paylaşımında Melih Gökçek’in ismine yer vermedi.

Kaynak:www.haberilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.