MEB, Ankara merkezli iki projeyi kabul etti

MEB, Ankara merkezli iki projeyi kabul etti
Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün hayata geçirdiği projeler ses getirmeye devam ediyor. MEB Strateji Geliştirme Başkanlığı tarafından yayımlanan "Maarifin Yüz Akı" dergisinin ikinci sayısında, Ankara'dan iki projeye yer verildiği öğrenildi.

Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün hayata geçirdiği projeler, ulusal çapta ses getirmeye devam ediyor. Milli Eğitim Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığı tarafından yayımlanan "Maarifin Yüz Akı" dergisinin ikinci sayısında, Müdürlüğün geliştirdiği iki önemli proje öne çıktı.

Dergide Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen “Erzin Bilimle Çiçek Açıyor” ve “Kalbimle Okuyorum, Armağan Ediyorum” projeleri, Türkiye genelinde örnek gösterilen 62 proje arasında yer aldı.

1-001.jpg

TOPLUMA YARARLI BİREYLER YETİŞECEK

Maarifin Yüz Akı e-Dergisi ikinci sayısının teması, “Sosyal Sorumluluk Faaliyetleri” olarak belirlenmişti. MEB Strateji Geliştirme Başkanlığı tarafından hazırlanan dergide, öğrencilerin, ailelerinin ve toplumun ihtiyaçlarına duyarlı bireyler olarak yetişmelerini hedefleyen projelere yer verildi.

Dergide özellikle öğrenci, öğretmen ve eğitim yöneticileri tarafından hayata geçirilen sosyal sorumluluk projeleri ön plana çıkarıldı. MEB’den yapılan açıklamada, bu projelerin Türkiye'nin farklı bölgelerinde uygulanan iyi örnekler olarak öğretmenlere ilham vermesi ve öğrencilere yeni fikirler kazandırarak bu tür projelerin yaygınlaştırılması, görünür ve sürdürülebilir hale getirilmesi amaçlandığı vurgulandı.

Kaynak:haberilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.