Manzarası ve fiyatıyla Ankara’nın vazgeçilmesi olmaya talip

Manzarası ve fiyatıyla Ankara’nın vazgeçilmesi olmaya talip
Beypazarı’nda belediyenin açtığı Hıdırlık Butik Otel, Ankara’da yer alan binlerce otelin içinde hem manzarası hem de uygun fiyatlarıyla vazgeçilmez olacağa benziyor.

Beypazarı’nda belediyeye ait Hıdırlık Butik Otel hem manzarası hem de uygun fiyatlarıyla dikkat çekiyor. Beypazarı turizmine yaklaşık 2 yıl önce kazandırılan Butik Otel ilçenin tarihi konumlarından Hıdırlık mevkiinde bin 500 TL’den başlayan fiyatlarla misafirlerini bekliyor.

beypazari-hidirlik-butik-otel.jpg

TEK KİŞİ BİN 500, ÇİFT KİŞİ 2 BİN 500 TL

Otel yetkililerinden alınan bilgilere göre Beypazarı’nda belediyeye ait BEY-BEL şirketi tarafından işletilen Hıdırlık Butik Otel 7 oda ve 18 yatak kapasiteye sahip. Tek kişilik, çift kişilik ve üç kişilik odalara sahip otelin davet ve organizasyonlara da ev sahipliği yapabilecek alana sahip olduğu kaydediliyor.

Yaklaşık 2 yıl önce faaliyete geçen Hıdırlık Butik Otel’de sabah kahvaltısı dahil tek kişilik odalar için bin 500 TL, çift kişilik odalar için 2 bin 500 TL ve üç kişilik odalar için 3 bin 750 TL’den fiyat veriliyor. Beypazarı Hıdırlık Butik Otel’e rezervasyon yaptırmak isteyen vatandaşların 0 312 762 50 50 numaralı hattı arayabileceği aktarılıyor.

beypazari-butik-otel.jpg

EN GÜZEL ANILARA ŞAHİT OLACAK

Sosyal medyada videosunun yayılmasıyla merak konusu olan Butik Otel’in misafirlerini beklediğine işaret eden Beypazarı Belediye Başkanı Özer Kasap, otelin Beypazarı’nın en güzel noktalarından birinde olduğunu vurgulayarak, vatandaşların en güzel anılarına şahit olacağını söyledi.

Kaynak:www.haberilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.