Mamak'ta futbol heyecanı: Büyük final 30 Ağustos'ta

Mamak'ta futbol heyecanı: Büyük final 30 Ağustos'ta
Mamak Belediyesi’nin düzenlediği Mamak Amatör Kulüpler Futbol Turnuvası grup maçları devam ediyor. Final müsabakasının 30 Ağustos’ta yapılacağı açıklandı.

Mamak Belediyesi'nin düzenlediği Mamak Amatör Kulüpler Futbol Turnuvası'nda grup maçları heyecanla devam ederken final müsabakasının tarihi belli oldu. Mamak Şehir Stadı'nda oynanan turnuvanın finali 30 Ağustos'ta gerçekleştirilecek. Mamak’ın 11 futbol kulübünün kıyasıya mücadele ettiği turnuva gençlerin spora yönelmesini ve yaz tatillerini sporla geçirmesini hedefliyor. Sporun yaygınlaşması ve teşvik edilmesi amacıyla düzenlenen turnuvanın, önümüzdeki yıllarda geleneksel hale getirilmesi hedefleniyor.

1-001.jpg

HEDEF GELENEKSELLEŞMEK

2010-2015 doğumlu genç futbolcuların kendi yaş gruplarında mücadele ettiği Mamak Amatör Kulüpler Futbol Turnuvası’nın, önümüzdeki yıllarda da düzenlenerek geleneksel hale getirilmesi planlanıyor. Turnuva, gençlerin spora olan ilgisini artırmayı ve sporun birleştirici gücünü öne çıkarmayı amaçlıyor. Her maç büyük bir heyecana sahne olurken, genç yetenekler performanslarını sergiliyor ve final mücadelesi için geri sayım sürüyor.

Kaynak:haberilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.