Başkan Şahin: Mamak'ı en tepeye çıkaracağız

Başkan Şahin: Mamak'ı en tepeye çıkaracağız
Mamak Belediyesi tarafından Gökçeyurt Mahallesi'nde düzenlenen Lavanta Festivali, vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. Etkinlikte konuşan Başkan Şahin, "Kimseyi ayırmadan birlik içinde Mamak’ı en tepeye çıkaracağız" dedi.

Mamaklı vatandaşların akın ettiği etkinlikte dans gösterileri, müzik dinletisi ve çeşitli etkinlikler yer aldı. Ankara'nın çeşitli bölgelerinden festivale katılım sağlandı. Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, "İnsan çiçek gibidir. Burada bir lavanta bahçemiz var. Peki bir tek lavantayı mı seveceğiz? Asla. Karanfili seveceğiz, menekşeyi seveceğiz, gülü ve laleyi seveceğiz. Çünkü bütün insanlar çiçeklerin en güzelidir" dedi. Lavanta bahçesinde gezen vatandaşlar sevdikleri ile birlikte bol bol fotoğraf çektirirken, şenliğe katılan yerel satıcılardan da doğal ürünler satın aldı.

1-003.jpg

FESTİVALE YOĞUN İLGİ

Mamak Belediyesi tarafından Gökçeyurt Mahallesi'nde düzenlenen 1'inci Lavanta Festivali, Mamaklılardan büyük ilgi gördü. Festival, Ankara'nın her yerinden gelen katılımcılarla oldukça kalabalık bir atmosferde gerçekleştirildi.

Etkinlikte dans gösterileri, müzik dinletileri ve çeşitli aktiviteler yapılarak katılımcılara keyifli anlar yaşatıldı. Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin'in de katıldığı festivalde, birlik ve beraberlik mesajları verildi.

2-002.jpg

BAŞKANDAN ANLAMLI KONUŞMA

Festivalde konuşma yapan Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, çiçeklerin ve insanların güzelliğini vurgulayan bir konuşma yaptı. Şahin, "İnsan çiçeklerin en güzelidir. Biz bu güzel insanlarımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Bu ve başka etkinliklerimizle Mamak’ımıza hizmet edip bir sembol haline getireceğiz. Kimseyi ayırmadan birlik içinde Mamak’ı en tepelere çıkaracağız" diye konuştu.

4-002.jpg

YEREL ÜRÜNLER

Lavanta bahçesinde gezintiye çıkan vatandaşlar, sevdikleriyle birlikte bol bol fotoğraf çektirerek anı ölümsüzleştirdi. Festivalin bir diğer ilgi çeken yanı ise yerel satıcıların stantları oldu. Vatandaşlar şenliğe katılan yerel satıcılardan doğal ve el yapımı ürünler satın alarak hem yerel ekonomiye destek oldu hem de sevdiklerine güzel hatıralar bıraktı.

Kaynak:haberilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.