Kusunlar'da uyuşturucu sorunu iyice ayyuka çıktı

Kusunlar'da uyuşturucu sorunu iyice ayyuka çıktı
Kusunlar Anı Parkı'nda uyuşturucu kullanımı ve güvensizliğin sürmesi mahalle sakinlerini çileden çıkardı. Mahalle Muhtarı Halit Başkuyu, "Yetkililer, vatandaşların taleplerini artık görmeli. Bu park tehlike saçıyor" dedi.

Geçtiğimiz haftalarda haberleştirdiğimiz Mamak’ta bulunan Kusunlar Anı Parkı’nda uyuşturucu kullanımının devam etmesi vatandaşları rahatsız ediyor. Ulus’a konuşan Kusunlar Mahallesi Muhtarı Halit Başkuyu, “Yetkililer vatandaşların taleplerini görsünler artık. Bu park tehlike saçıyor. Güvenlik görevlisi olmadığı için her türlü pislik bulunuyor. Artık çözüm istiyoruz” dedi. Parkın güvensizliği ve uyuşturucu kullanımı ile ilgili birçok şikayet aldığını belirten Muhtar Başkuyu, “Her gün onlarca şikayet geliyor. Vatandaş bu nedenle parka gitmiyor. O kadar yapıldı edildi ama kullanan yok. Tinercilerin uyuşturucu içenlerin kullanımında” şeklinde konuştu.

2-001.jpg

UYUŞTURUCU DEVAM EDİYOR

Geçtiğimiz günlerde Kusunlar Anı Parkı'nda yaşanan uyuşturucu kullanımı, vatandaşları rahatsız etmeye devam ediyor. Parkın güvenli olmadığı yönündeki şikayetler giderek artarken, bölgede yaşayanlar yetkililerden acil çözüm talep ediyor. Kusunlar Mahallesi Muhtarı Halit Başkuyu, parkın uyuşturucu kullanıcıları ve tinerciler tarafından sıkça ziyaret edildiğini belirterek, "Bu park tehlike saçıyor. Güvenlik görevlisi olmadığı için her türlü pislik bulunuyor" dedi.

4.jpg

VATANDAŞI DİKKATE ALIN

Muhtar Halit Başkuyu, Ulus'a yaptığı açıklamada, parkın güvensizliğine vurgu yaparak, "Her gün onlarca şikayet geliyor. Vatandaş bu nedenle parka gitmiyor. O kadar yapıldı edildi ama kullanan yok. Park sadece tinercilerin ve uyuşturucu içenlerin kullanımında. Yetkililer vatandaşların taleplerini görsünler artık" şeklinde konuştu. Başkuyu, parkın daha güvenli hale getirilmesi için yetkililerin bir an önce harekete geçmesi gerektiğini ifade etti. Vatandaşların parkın bu durumu nedeniyle huzursuz olduğunu söyleyen Başkuyu, bu sorunun çözülmesi için ısrarla çağrıda bulundu.

3-001.jpg

ÇOK ŞİKAYET GELİYOR

Kusunlar Anı Parkı'nın içinde bulunduğu güvensiz ortam, mahalle sakinleri tarafından sürekli olarak şikayet konusu yapılıyor. Muhtar Halit Başkuyu, parkın durumu hakkında birçok şikayet aldığını belirterek, "Vatandaşlar artık parkın tehlikeli hale geldiğini ve kullanılamaz durumda olduğunu söylüyor. Parkın güvenliğini sağlamak için gerekli önlemler alınmadıkça şikayetler bitmeyecek" dedi. Mahalle sakinleri, parkın yeniden güvenli bir hale getirilmesi için yetkililerden acil bir müdahale bekliyor.

Kaynak:haberilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.