Kusunlar'da uyuşturucu sorunu devam ediyor

Kusunlar'da uyuşturucu sorunu devam ediyor
Kusunlar Anı Parkı'nda uyuşturucu sorunu artarak devam ediyor. Tuvaletlerde uyuşturucu materyalleri yerinde duruyor. Parkta güvenlik görevlisinin olmaması sorunu daha da artırıyor. Vatandaşlar, “Yetkililer nerede?” diyerek belediyeye tepki gösterdi.

Mamak Şahap Gürler Mahallesi'ndeki Kusunlar Anı Parkı'nda uyuşturucu sorunu artarak devam ediyor. Tuvaletlerde uyuşturucu kullanımına dair materyaller bulunmaya devam ederken, parkta güvenlik görevlisinin olmaması bu sorunu daha da artırıyor. Vatandaşlar, parkın temizlik ve güvenlik eksiklikleri nedeniyle parkı kullanmaktan çekiniyor. Konu ile ilgili bir vatandaş, “Burada hiç görevli yok. Güvenlik sağlanmadıkça kimse parka gelmeye cesaret edemiyor. İpsiz sapsız, kim olduğu belli olmayan kişiler akşam vakitlerinde gelip uyuşturucu kullanıyor. Bu nedenle parka kimse gitmiyor” dedi. Mahalle sakinleri, yetkililerden acil çözüm beklediklerini ifade etti.

1-003.jpg

UYUŞTURUCU SORUNU DEVAM EDİYOR

Şahap Gürler Mahallesi'nde bulunan Kusunlar Anı Parkı'nda uyuşturucu sorunu artarak devam ediyor. Daha önce gazetemizde yer alan haberde, parkın tuvaletlerinde uyuşturucu kullanımı sırasında kullanılan materyallerin bulunduğu belirtilmişti. Son yapılan incelemelerde bu durumun hala sürdüğü ve tehlikenin devam ettiği gözlemlendi. Mahalle sakinleri, "Parkın bu hali bizleri tedirgin ediyor. Çocuklarımızla hafta sonunu piknik yaparak geçirmek istediğimizde bu parka gelemiyoruz. Bir güvenlik görevlisi yok, tuvaletler temiz değil ve uyuşturucu kullanılıyor. Ailecek gelmeye çekiniyoruz. Yetkililer bu duruma hemen müdahale etmeli" diyerek durumu özetledi.

3-002.jpg

PARK BOŞ KALDI

Parkın güvenlik sorunları da devam ediyor. Ulus muhabirinin yaptığı araştırmaya göre, parkta herhangi bir güvenlik görevlisinin bulunmaması uyuşturucu kullanımını kolaylaştırıyor. Güvenli olmayan ortam nedeniyle park, mahalle sakinleri tarafından rağbet görmüyor. Ankara’da bulunan diğer piknik alanları ve parklar özellikle hafta sonu en yoğun günlerini yaşarken Kusunlar Ani Parkı’nı kimse ziyaret etmiyor. Tuvaletlerdeki düzensizlik, temizlik sorunu, uyuşturucu sorunu ve güvenlik sorunu nedeniyle vatandaşlar parka gelmiyor.

Konu hakkında konuşan bir vatandaş, “Burada hiç görevli yok. Güvenlik sağlanmadıkça kimse parka gelmeye cesaret edemiyor. İpsiz sapsız, kim olduğu belli olmayan kişiler akşam vakitlerinde gelip uyuşturucu kullanıyor. Bu nedenle parka kimse gitmiyor. Parkımız hem doğal hem de sosyal imkan bakımından çok güzel fakat güvenlik sorunu nedeniyle gidemiyoruz” şeklinde endişelerini dile getirdi.

4-001.jpg

ACİL ÇÖZÜM GEREKLİ

Parkın güvenli hale getirilmesi için yetkililerin bir an önce harekete geçmesini talep eden vatandaşlar, Büyükşehir Belediyesi bünyesinde bulunan parkın güvenlik sorunlarının çözülüp kullanılabilir bir hale getirilmesini istiyor.

Mahalle sakinlerinden biri, “Bu park, çocuklarımız ve bizler için nefes aldığımız bir yer olmalıydı, ancak maalesef güvenlik sorunları nedeniyle kullanamıyoruz. Yetkililerden acil çözüm bekliyoruz” diye konuştu.

Kaynak:haberilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.