Köpekçilerden Başkan Mansur Yavaş'a tehdit

Köpekçilerden Başkan Mansur Yavaş'a tehdit
Büyükşehir Belediyesi önünde toplanan bir grup sözde köpeksever Başkan Mansur Yavaş’a tehditler savurdu. Yasa doğrultusunda görevini yapan Belediye’ye seslenen sözde köpekseverler, “Vazgeçin ya da Ankara halkıyla karşı karşıya gelmeye hazır olun” dedi.

Başıboş köpeklere dair düzenlemenin ardından hayvan mezarlarını gizlice kazarak buldukları hayvan cesetlerini ‘katliam’ diye sunan sözde köpekseverler bu kez Büyükşehir Belediyesi önünde toplandı. ABB Başkanı Mansur Yavaş başta olmak üzere başıboş köpekleri toplamaktan sorumlu birimlere, sözde uyarı görünümlü tehditvari sözler sarf eden sözde köpekseverler, “Siz olimpiyatlarda genel başkanınız ile mutluluk pozları verirken biz sokaklarda köpeklerle ve kedilerle beraber direniyorduk. Bu yasayı uygulamanıza izin vermeyiz. Katliama izin vermeyeceğiz. Eğer toplamakta, hapsetmekte öldürmekte ısrarcı olursanız bilin ki dün olduğu gibi bugün de karşınıza dikileceğiz. Bundan daha kalabalık olacağız. Çok kararlı olacağız. Ya yasayı uygulamaktan vazgeçin ya da Ankara halkıyla karşı karşıya gelmeye hazır olun” dedi.

1-003.jpg

İZİN VERMEYECEĞİZ

Sözde köpekseverler daha önce başıboş köpek sorununa ilişkin açıklamalarında köpeklerin barınaklarda sağlıklı, huzurlu ve konfor içinde yaşamalarından yana olduğunu belirten Başkan Mansur Yavaş’a sert sözler sarf ederek, “Daha önce de sokakta yaşayan hayvanların toplatılması gerektiğini defalarca dile getirdiniz. Şimdi iktidarın getirdiği yasayı uygulamakta da en hevesli belediye başkanlarından biri olarak görünüyorsunuz. Cevap verin siz muhalefetin belediye başkanı mısınız? Siz Ankara halkının belediye başkanı mısınız? Yoksa hayvan katillerinin mi? Olimpiyatlarda genel başkanınız ile mutluluk pozları verirken biz sokaklarda köpeklerle ve kedilerle beraber direniyorduk. Bu yasayı uygulamanıza izin vermeyiz. Katliama izin vermeyeceğiz” dedi.

3-002.jpg

AKLINIZDAN GEÇİRMEYİN

Sözde köpekseverler CHP’li belediyelerin köpekleri toplamayacağına ilişkin açıklamalarına atıfta bulunarak “Birlik mahallesindeki gibi uygulamaları aklınızdan bile geçirmeyin. Eğer toplamakta, hapsetmekte öldürmekte ısrarcı olursanız bilin ki dün olduğu gibi bugün de karşınıza dikileceğiz. Bundan daha kalabalık olacağız. Çok kararlı olacağız. Yüzde 85’in karşı olduğu katliam yasasından yana durmayın. Ya yasayı uygulamaktan vazgeçin ya da Ankara halkıyla karşı karşıya gelmeye hazır olun. Biz bu sokaklardaki tek bir canlıyı bile size vermeyeceğiz” ifadelerini kullandı.

Kaynak:haberilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.