Kızılcahamam’da Bingöl’vari dehşet: Polis vurarak durdurdu

Kızılcahamam’da Bingöl’vari dehşet: Polis vurarak durdurdu
Bingöl’de sokak ortasında madde bağımlısı gencin rastgele savurduğu bıçak darbeleriyle 4 kişinin ölümüne neden olduğu olayın bir benzeri Ankara Kızılcahamam’da yaşandı.

Ankara’nın kaplıcalarıyla ünlü ilçesi Kızılcahamam’ın Soğuksu Caddesi’nde Cumartesi akşamı Bingöl’de yaşanan dehşeti akıllara getiren bir olay yaşandı.

4 KİŞİ ÖLDÜRMÜŞTÜ

Bingöl'de madde bağımlısı Emir Can Zazaoğlu (19), tartıştığı kişiyi bıçakladıktan sonra kaçarken çevredekilere bıçakla saldırmış, olayda 4 kişi yaşamını yitirmişti.

Kızılcahamam’da da en işlek caddesi olan Soğuksu’da bir kişi 3 kişiyi bıçakladı. İhbar üzerine olay yerine polisler geldi. Polisler teslim olmaya yanaşmayan saldırganı vurarak etkisiz hale getirdi.

SALDIRGAN SAKİNLEŞTİRİLMEYE ÇALIŞILDI AMA…

Ajansların geçtiği olayın detayları şöyle: Cumartesi günü saat 19.20 sıralarında Soğuksu Caddesi üzerinde bıçaklı saldırgan U.Y., 3 kişiyi hafif şekilde yaraladı. Olay yerine gelen polis ekipleri, saldırganı sakinleştirmeye çalışırken, U.Y. polisin tüm uyarılarına rağmen saldırgan tavırlarını sürdürdü ve bu kez polis memurlarına yöneldi.

kizilcahamam-polis.jpg

POLİS VURMAK ZORUNDA KALDI

Vatandaşların ihbarı üzerine çok sayıda polis ekibi olay yerine sevk edildi. Polis memurları, saldırganı durdurmak için önce havaya ateş açtı ancak bu da U.Y.'yi durdurmaya yetmedi. Saldırının şiddetlenmesi üzerine, polisler U.Y.'yi sağ kalçasından vurarak etkisiz hale getirdi. Vurulma anları ise bir cep telefonu kamerasına yansıdı.

TEDAVİLERİ SÜRÜYOR

Yaralanan saldırgan, acil müdahale için hızla hastaneye kaldırıldı. Gözetim altında tedavi gören U.Y., gerekli adli işlemlerin tamamlanmasının ardından mahkemeye sevk edilecek. Hafif yaralanan 3 kişi ise olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.

Kaynak:www.haberilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.