Ankara Kent Konseyi çalışmaları tüm ilçelere yayacak

Ankara Kent Konseyi çalışmaları tüm ilçelere yayacak
Yerel seçimlerin ardından Türkiye’nin en geniş katılımlı genel kurullarından biri ile göreve gelen Ankara Kent Konseyi, ilk yürütme kurulu toplantısını Gölbaşı’nda gerçekleştirdi.

Yerel seçimlerin ardından Türkiye’nin en geniş katılımlı genel kurullarından biri ile göreve gelen Ankara Kent Konseyi, ilk yürütme kurulu toplantısını Gölbaşı’nda gerçekleştirdi. Toplantı, Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı ve Ankara Yelken Kulübü’nün ev sahipliğinde düzenlendi.

Toplantının moderatörlüğünü Ankara Kent Konseyi Başkan Vekili Prof. Dr. Savaş Zafer Şahin üstlenirken, açılış çerçeve konuşmasını ise Prof. Dr. Ruşen Keleş yaptı. Açılış konuşmalarının ardından Gölbaşı Belediye Başkanı Yakup Odabaşı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş kent konseyinin önemine vurgu yaptı.

1-004.jpg

TÜM İLÇELERE YAYILACAK

Ankara Kent Konseyi, kent konseyi farkındalığını tüm ilçelere yaymak amacıyla toplantıların farklı ilçelerde ve çeşitli bileşenlerin ev sahipliğinde düzenlenmesini hedefliyor. Bu kapsamda gerçekleştirilen ilk toplantı, konseyin farklı ilçelerdeki varlığını güçlendirmek adına önemli bir adım olarak değerlendirildi.

Toplantıda yürütme kurulu üyeleri kendilerini tanıtarak görev dağılımını gerçekleştirdi. Ayrıca yürütme kurulu, çalışma grubu ve meclislerin çalışma ilkeleri üzerine görüş alışverişinde bulunuldu. Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özaslan, çeşitli ilçelerin belediye başkan yardımcıları ve meclis üyeleri de toplantıya katılım gösterdi.

Toplantının sonunda Ankara Yelken Kulübü sporcuları tarafından su sporları gösterisi yapıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.