Haymana Belediyesi satıyor: Metre karesi 40 TL’ye arsa

Haymana Belediyesi satıyor: Metre karesi 40 TL’ye arsa
Haymana Belediyesi mülkiyetindeki çok sayıda arsayı metre karesi 40 ile 150 TL arasında değişen fiyatlardan satışa çıkardı. Satış işlemi açık teklif usulü ile yapılacak.

Başkent Ankara’nın çevre ilçelerinden Haymana’da belediye mülkiyetindeki çok sayıda arsayı metre karesi 40 ile 150 TL arasında değişen fiyatlardan satışa çıkardı.

İŞTE O ARSALAR

Haymana Belediye Başkanlığı’nın yayınladığı gayrimenkul satış ilanının detayları şöyle:

Haymana Belediyesi'ne ait 36 adet taşınmaz (arsa) ihale ile satılıyor. İhale ile satılacak olan arsalar Bumsuz, Çalış, Demirözü, Emirler, Eskikışla, Evliyafakı, Karahoca, Karasüleymanlı, Katrancı, Kayabaşı, Küçükyağcı, Saatli, Sarıgöl, Sinanlı, Tepeköy, Totak (Durupınar), Toyçayırı ve Yurtbeyli mahallelerinde bulunuyor. Satılık gayrimenkullerin çoğu arsa, bir kısmı ise kerpiç ev ve arsası.

FİYATLARI DİKKAT ÇEKTİ

Haymana Belediyesi’nden satılık arsaların ilan edilen muhammen bedelleri hayli dikkat çekti. İlana göre satılık arsaların metre kare birim fiyatları 40 TL ile 150 TL arasında değişiyor. Örneğin Çalış Mahallesi 323/162 ada parselde bulunan arsa metre karesi 150 TL’den satışa sunulmuş durumda.

İHALE TARİHİ

Satış ihalesi 13 Haziran 2024 Perşembe günü yapılacak. Saat 14:00’de açık teklif usulü ile gerçekleşecek ihale encümen huzurunda olacak. İhaleye şartları uyan herkes katılabilir. Şartname ve ekleri Belediye Yazı İşleri Müdürlüğü’nden 200 TL ücret karşılığı temin edilebiliyor.

Haymana Belediyesi'nden satılık arsaların bir kısmının listesi şöyle:

haymana-belediyesi-arsa-satisi.jpg


Kaynak:www.haberilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.