Gölbaşı Sahil Kafe’de canlı müzik devam ediyor

Gölbaşı Sahil Kafe’de canlı müzik devam ediyor
Gölbaşı Belediyesi’nin işlettiği Sahil Kafe’de canlı müzik devam ediyor. Mogan Gölü’ne bakan Atatürk Sahil Parkı içerisinde bulunan Sahil Kafe’de 25 Temmuz akşamı da canlı müzik yapılacağı duyuruldu.

Yakup Odabaşı yönetimindeki Gölbaşı Belediyesi’nin işlettiği Sahil Kafe’de canlı müzik devam ediyor.
Mogan Gölü’ne bakan Atatürk Sahil Parkı içerisinde bulunan Sahil Kafe’de 25 Temmuz akşamı da canlı müzik yapılacağı duyuruldu.

Sahil Kafe’nin bulunduğu Atatürk Sahil Parkı, Gölbaşı’nın en önemli rekreasyon alanlardan biri olarak gösteriliyor. 31 Mart seçimlerinde MHP’den CHP’ye geçen Yakup Odabaşı yönetimindeki Gölbaşı Belediyesi, vatandaşların daha rahat ve güvenli bir şekilde vakit geçirebilmesi için Atatürk Sahil Parkı’nda geçtiğimiz haftalarda zemin iyileştirme ve ıslah çalışması gerçekleştirdi. Parktaki eski kamelyalar da yeni kamelyalarla değiştirildi.

ARA ARA YAPILACAK

Park yenilendikten sonra içerisindeki Sahil Kafe’de de bazı yeniliklere imza atıldı. Bu yeniliklerden biri de canlı müzik oldu. Belediye'nin işlettiği Gölbaşı Sahil Kafe'de canlı müziğe başlandı. Sahil Kafe’de ilk canlı müzik performansı 22 Temmuz’da sergilendi. Vatandaşlardan büyük ilgi gören canlı müziğin 25 Temmuz akşamı da olacağı duyuruldu. Sahil Kafe’de canlı müzik akşam saat 20.00’de başlayacak.

Kaynak:www.haberilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.