EGO’dan Gölbaşı ve Haymanalılara “görüş” çağrısı

EGO’dan Gölbaşı ve Haymanalılara “görüş” çağrısı
EGO Genel Müdürü Taylan Engin, beraberindeki heyet ile Perşembe günü Gölbaşı ve Haymana’da olacak. Toplantılarda bölgenin ulaşım sorunları hakkında bilgi alınıp, vatandaşların talepleri dinlenecek.

Ankara Büyükşehir Belediyesi bünyesinde, Ankara’nın ulaşım hizmetini yürüten EGO Genel Müdürlüğü, ilçelerdeki ulaşım sorunlarını yerinde dinliyor.

İLÇE İLÇE GEZİYOR

EGO Genel Müdürü Taylan Engin, beraberindeki heyet ile ilçe ilçe gezip, bölgenin ulaşım sorunları hakkında bilgi alıyor, vatandaşların taleplerini dinliyor.

taylan-engin.jpg

EGO Genel Müdürü Taylan Engin ve beraberindeki heyetin yeni durağı Gölbaşı ile Haymana olacak. Toplantılar 13 Haziran günü gerçekleşecek. EGO’dan yapılan duyuruda, tüm Gölbaşı ve Haymanalılar toplantılara katılmaya davet edildi.

“KATILIP GÖRÜŞ VE TALEPLERİNİZİ PAYLAŞIN”

Açıklamada şöyle denildi: “Değerli Ankaralılar, EGO Genel Müdürü Taylan Engin ve beraberindeki heyet Haymana ve Gölbaşı ilçelerinin ulaşım sorunları hakkında bilgi almak ve vatandaş taleplerini dinlemek amacıyla 13 Haziran Perşembe günü saat 11.30’da Haymana Aile Yaşam Merkezi’nde, 16.00’da Gölbaşı Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Kongre ve Kültür Merkezi’nde olacaktır. Gölbaşılı ve Haymanalı vatandaşlarımızın görüş ve önerilerini paylaşmak üzere katılımını bekleriz.”

ego-001.jpg

Kaynak:www.haberilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.