Çubuk Kapalı Spor Salonu’nda sona yaklaşıldı

Çubuk Kapalı Spor Salonu’nda sona yaklaşıldı
Çubuk’ta inşaatına başlanan dev Kapalı Spor Salonu’nda sona yaklaşıldı. Ağustos’ta açılması beklenen salon, Çubuk’un yanı sıra ulusal müsabakalarda tüm Ankara'ya hizmet verecek.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yaptırılan Çubuk Kapalı Spor Salonu'nun inşaatında sona yaklaşıldı. Çubuk’a yeni bir soluk getirecek salonun, Ağustos’ta açılması planlanıyor.

Geçtiğimiz yıl Çubuk'ta Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından projesi yapılarak ihalesi gerçekleştirilen Çubuk Kapalı Spor Salonu'nun inşaatında sona gelindi. İlçede en büyük ihtiyaçlardan biri olan modern spor salonunun, Ağustos ayında açılması planlanıyor. Çubuk’a yeni bir soluk getirecek yeni salon, diğer taraftan ulusal anlamdaki tüm müsabakalarda tüm Ankara'ya hizmet verecek.

baki-demirbas.jpg

“SPOR TESİSLERİMİZ GÜN GEÇTİKÇE ARTIYOR”

İnşaatı tamamlanmak üzere olan spor salonu ile alakalı konuşan Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, salonun özellikle gençlerin daha güzel bir ortamda spor yapabilmelerine olanak sağlayacağını ifade etti. Baki Demirbaş, “Bir spor şehri olma yolunda ilerleyen ilçemizde spor tesislerimiz gün geçtikçe artıyor. 2022 yılı içinde gençlik merkezimiz ve yüzme havuzumuz hizmete girdi. Hamdolsun 2023 yılı içinde de yaklaşık 60 milyona mal olacak kapalı spor salonumuzun ihalesi yapıldı ve inşaat faaliyetlerine başlanmış oldu ve şu anda da sonuna doğru yaklaştık” şeklinde konuştu.

“ANKARA'MIZA HİZMET VERECEK”

Cumhurbaşkanına, Gençlik ve Spor Bakanına, İl Müdürüne, İl Başkanına ve vekillere teşekkürlerimi ileten Baki Demirbaş, şunları söyledi: “İlçemize yakışır ve ihtiyaçlarımızı giderecek güzel bir tesis inşası başlamış oldu. İçinde bir müsabaka salonu ve bir antrenman salonu olacak. Farklı branşlarda sportif faaliyetlere katılan gençlerimiz artık daha modern tesiste spor yapabilecekler. Hem ilçemize hem de ulusal anlamdaki tüm müsabakalarda başkent Ankara'mıza hizmet verecek. Kapalı spor salonumuz çok sayıda turnuvalara ev sahipliği yapacak.”

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.