Beypazarı Halk Dansları Festivali başlıyor

Beypazarı Halk Dansları Festivali başlıyor
Büyükşehir Belediyesi’nin düzenleyeceği 1’inci Uluslararası Beypazarı Halk Dansları ve Müzik Festivali için gün sayılıyor. 2-3 Ağustos tarihlerinde gerçekleşecek etkinliğe yoğun katılım bekleniyor.

Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği 1’inci Uluslararası Beypazarı Halk Dansları ve Müzik Festivali, 2-3 Ağustos 2024 tarihlerinde gerçekleşecek. Festivalde; Karagöl Tabiat Parkı ve Hanlarönü Meydanı'nda kampçılık, müzik eğitimleri, halk dansları gösterileri ve müzik dinletileri yapılacak. Festivalin son günü Beypazarı Belediyesi önünde saat 18.00'de renkli bir kortej yürüyüşü düzenlenecek. Festival, yerel ve uluslararası katılımcılarla kültürel zenginliği pekiştirmeyi amaçlıyor.

2-003.jpg

BEYPAZARI’NA FESTİVAL GELİYOR

2-3 Ağustos 2024 tarihlerinde, Büyükşehir Belediyesi'nin hamiliğinde 1’inci Uluslararası Beypazarı Halk Dansları ve Müzik Festivali gerçekleşecek. Festival, Karagöl Tabiat Parkı ve Hanlarönü Meydanı'nda çeşitli etkinliklerle dolu geçecek. Sabah saatlerinde Karagöl Tabiat Parkı'nda temel kampçılık ve müzik eğitimleri yer alırken, öğleden sonra Hanlarönü Meydanı'nda müzik dinletileri ve halk dansları gösterileri düzenlenecek.

3-002.jpg

VATANDAŞLARI BEKLEYEN ETKİNLİKLER

Festivalin ilk günü olan 2 Ağustos'ta tarihi Beypazarı sokaklarında müzik dinletileri, yabancı ve yerel halk dansları gösterileri ile pop müzik konseri gerçekleştirilecek. İkinci gün olan 3 Ağustos'ta ise Feza Gürsey Bilim Merkezi etkinlikleri, müzik dinletileri ve halk dansları gösterileri devam edecek. Akşam saatlerinde ise solistler geçidi ile müzik konseri Beypazarı halkına ve ziyaretçilere keyifli anlar yaşatacak.

4-002.jpg

RENKLİ KORTEJ YÜRÜYÜŞÜ

Festivalin son günü olan 3 Ağustos'ta, Beypazarı Belediyesi önünde saat 18.00'de başlayacak kortej yürüyüşü düzenlenecek. Renkli ve coşkulu kortej hem yerel halkı hem de ziyaretçileri festivale dahil ederek festivalin enerjisini sokaklara taşıyacak. Büyükşehir Belediyesi ve Beypazarı Belediyesi'nin katkılarıyla düzenlenen festival, kültürel zenginliği pekiştirerek katılımcılara unutulmaz anlar yaşatmayı hedefliyor.

Kaynak:haberilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.