Behzat Ç. baskıyı artırıyor: Etimesgut antrenörlerini kaybetti

Behzat Ç. baskıyı artırıyor: Etimesgut antrenörlerini kaybetti
Etimesgut Belediyespor futbol, basketbol ve voleybol dışındaki spor branşında faaliyetlerine ara verdiğini duyurdu. Branş hocaları Etimesgut Belediyesi'ne transfer oldu. Erdal Beşikçioğlu kulüp yönetimi üstündeki baskısını artırıyor.

Etimesgut Belediyespor yaptığı yeni bir açıklamayla futbol, basketbol ve voleybol dışındaki birçok spor branşında faaliyetlerine ara verdiğini duyurdu. Kulüpten yapılan açıklamada kickboks, karate, judo, MMA, boks, cimnastik, tenis, masa tenisi, satranç ve okçuluk branşlarının antrenörlerinin artık Etimesgut Belediyesi tarafından istihdam edileceği belirtildi. Bu nedenle kulüp branşlarındaki çalışmaların sona erdiği aktarıldı.

etimesgut-belediyespor.jpg

BASKI İYİCE ARTTI

Açıklamada, "Antrenörlerimize bugüne kadar verdikleri emekler için teşekkür eder, kariyerlerinde başarılar dileriz" ifadelerine yer verildi. Etimesgut Belediyespor'un futbol, basketbol ve voleybol branşlarındaki faaliyetleri aynı şekilde devam edecek.

Öte yandan kulüple ilgili yaşanan gelişmeler, Etimesgut Belediyesi'nin kulüp üzerindeki etkisini artırmaya devam ettiği yönünde yorumlanıyor. Ünlü sanatçı Erdal Beşikçioğlu kulübün faaliyetlerini yönetme konusunda kararlı görünüyor. Yönetim tüm baskılara rağmen Belediye'ye direniyor.

Kaynak:haberilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.