Ayaş Yolu’nu kullanacaklar dikkat: Büyükşehir duyurdu

Ayaş Yolu’nu kullanacaklar dikkat: Büyükşehir duyurdu
Ankara Büyükşehir Belediyesi bakım ve onarım çalışması başlattı. Ayaş Yolu’nu kullanacaklar dikkat. 20 Temmuz’a kadar Ayaş Yolu’nun Sincan bölümünde çalışma olacak.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Ayaş Yolu’nun yeni açılan Sincan Devlet Hastanesi bölümünde bakım ve onarım çalışması başlattı. Sürücüler aman dikkat! 20 Temmuz’a kadar sürmesi beklenen çalışma boyunca trafik karşı şeritten çift yönlü olarak sağlanacak.

20 TEMMUZ'A KADAR BÖYLE

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan duyuruda, Sincan Ayaş Yolu’nda iki ayrı etap halinde bakım ve onarım çalışması başlatıldığı bildirildi. Duyuruya, 5 Temmuz’da başlayan ve 20 Temmuz’da tamamlanması planlanan çalışma iki ayrı etapta gerçekleştirilecek.

Birinci etapta Sincan Devlet Hastanesinden Sincan 1. OSB köprüsüne kadar Ayaş istikameti, ikinci etapta ise Fatih Köprüsü ile Sincan Devlet Hastanesine kadarki bölümde yol bakım, onarım ve asfalt serimi yapılacak.

AYAŞ İSTİKAMETİ TRAFİĞE KAPATILDI

Çalışma süresince trafik karşı şeritten çift yönlü olacak. 5 Temmuz'da başlayan çalışma kapsamında Fatih Kavşağı ile Sincan 1 OSB Kavşağı arasında Ayaş istikameti trafiğe kapatıldı. Araç trafiği Ankara istikameti tarafında iki şerit Ankara ve iki şerit Ayaş istikameti olarak sağlanıyor.


Kaynak:www.haberilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.