Annesinden kalan ahırı restorana çevirdi

Annesinden kalan ahırı restorana çevirdi
Elmadağ’da bulunan “Köy Evi” işletmesinin sahibi Hatice Kaplan, annesinden kalan ahırı restorana dönüştürdü. Kaplan, müşterilerine eski köy evi atmosferinde yöresel lezzetler sunuyor.

Elmadağ’daki Renkli Köy içinde bulunan Köy Evi işletmesinin sahibi Hatice Kaplan, annesinden kalan ahırı restorana dönüştürmeye başladığı süreci anlattı. Kaplan, “El emeğimle her detayı özenle inşa ettim. Her gün uzun saatler çalışarak, ahırın her köşesini, her taşını büyük bir sevgiyle yeniledim” dedi.

Müşterilerine eski köy evi atmosferini tekrar yaşatarak, çocukluklarına gitmelerini sağladığını söyleyen Kaplan, “Çorum, Yozgat, Kırşehir, Kayseri ve Konya gibi illerden gelenler oluyor. İnsanlar burada şehir hayatının karmaşasından uzaklaşıp çocukluk anılarına dönerek huzur buluyor” diye konuştu. İşletmesini tamamen kendisinin düzenleyip restore ettiğini belirten Kaplan, kadınların inanç ve azimle her şeyi başarabileceğini söyledi.

2-004.jpg

“HEDEFİME ULAŞTIM”

İşletmeci Hatice Kaplan, annesinden kalan ahırı 2 sene önce restorana dönüştürmeye başlamasıyla devam eden süreci şu şekilde anlattı:

"Bu süreç benim için oldukça zorlu ve yorucu oldu. Ancak sonunda hedeflerime ulaştım. İlk başta ahırı nasıl bir restorana dönüştüreceğimi bilemiyordum. El emeğimle tek tek her detayı özenle inşa ettim. Başlangıçta sadece hayal olan bu projeyi gerçeğe dönüştürmek benim için tarifsiz bir gurur ve mutluluk kaynağı oldu"

3-001.jpg

KÖY EVLERİ YAŞATILIYOR

Köy evlerinin sıcak ve samimi havasını yaşatmak istediğini belirten Kaplan, “Müşterilerimiz köy evi atmosferini burada bulmaktan büyük keyif alıyorlar. İnsanlar burada şehir hayatının karmaşasından uzaklaşıp çocukluk anılarına dönüyor. Bu ortamı yaşatmaya devam etmek için var gücümüzle çalışacağız" dedi.

4-002.jpg

HER YERDEN GELEN OLUYOR

Hatice Kaplan, işletmesinin çevre illerden de müşteri ağırladığını belirterek, “Müşterilerimiz ağırlıklı olarak Elmadağ ve Ankara’dan geliyor. Fakat çevreyolu üzerinden geçen farklı ilde yaşayan müşterilerimiz de oluyor. Çorum, Yozgat, Kırşehir, Kayseri ve Konya gibi illerden gelenler oluyor” şeklinde konuştu.

Kaynak:haberilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.