Ankara'ya yeni proje: Atatürk Kütüphanesi Ulus'ta açıldı

Ankara'ya yeni proje: Atatürk Kütüphanesi Ulus'ta açıldı
İş Bankası Genel Müdürü Hakan Aran, Ankara Ulus'ta bulunan İktisadi Bağımsızlık Müzesi'ne dair önemli bir açıklama yaptı. Aran, müze içerisinde yeni bir kütüphane kurulduğunu duyurdu. Tarihi bina içindeki alana Atatürk Kütüphanesi adı verildi.

İş Bankası Genel Müdürü Hakan Aran, Ankara Ulus'ta bulunan İktisadi Bağımsızlık Müzesi'ne dair önemli bir gelişmeyi duyurdu. Aran, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda bankanın tarihi binasının 100. yıl dönümünde özel bir mekana daha ev sahipliği yapacağını açıkladı.

1-003.jpg

ÜCRETSİZ OLACAK

Aran, "Bankamızın 3. Genel Müdürlük binası olan ve 2019 yılından bu yana İktisadi Bağımsızlık Müzesi olarak hizmet veren Ankara Ulus’taki binamız, 100. yılımızda özel bir mekana daha kavuştu. Kurucumuz Gazi Mustafa Kemal Atatürk adına müzemizde 'Atatürk Kütüphanesi' kuruldu" ifadelerini kullandı.

Aran, kütüphanenin binlerce basılı ve dijital eserle donatıldığını belirterek, ihtisas kütüphanesinin öğrenciler, akademisyenler ve araştırmacılar için vazgeçilmez bir çalışma alanı olmasını diledi. Ayrıca kütüphanenin hayata geçmesinde emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarına teşekkür etti.

Kaynak:haberilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.