Ankara’nın en genç kaymakamı bu ilçede

Ankara’nın en genç kaymakamı bu ilçede
Ankara’nın en genç kaymakamı belli oldu. İşte Başkentteki 25 kaymakam içerisinde en genç olan isim ve görev yaptığı ilçe:

İlçelerde ‘Hükümetin temsilcisi’ sıfatıyla görev yapan kaymakamların yaşları dikkat çekiyor. Ankara’da da görev yapan 25 kaymakamdan en gencinin kim olduğu belli oldu.

Ankara Valiliği’nin ve kaymakamlıkların internet sitelerinde yer alan bilgilere göre, Başkentin en genç kaymakamı Güdül’de görev yapan 30 yaşındaki Barış Aytürk oldu.

1994 yılında Van’da doğan Barış Aytürk, ‘Ankara’nın en genç kaymakamı’ unvanını elinde bulunduruyor. Aytürk, Güdül ilçesindeki kaymakamlık görevine 28 Eylül 2023 tarihinde başladı.

baris-ayturk.jpg

BARIŞ AYTÜRK KİMDİR?

2014 yılında Gazi Üniversitesi’nde Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünü kazanan Aytürk, 2018 yılında mezun oldu. Barış Aytürk, 2019 yılında İçişleri Bakanlığı’nın Kaymakam Adaylığı sınavını kazanarak mesleğe başladı. Denizli’nin Bozkurt ve Konya’nın Doğanhisar ilçelerinde Kaymakam Vekilliği görevlerinde bulunan Aytürk, stajlarının bitmesinin ardından İngiltere’nin Leicester şehrinde 6 ay boyunca dil eğitimi aldı. Aytürk’ün evli ve 2 çocuk babası olduğu belirtildi.

Kaynak:www.haberilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.