Ankaralıya müjde: Pazarları da çalışacaklar

Ankaralıya müjde: Pazarları da çalışacaklar
Ankara Ticaret Odası berberlerin pazar günleri de çalışabilmesi için yeni bir düzenleme yapıldığını açıkladı. ATO, berberlerin pazar günleri çalışabilmesi için gerekli olan "Çalışma İzin Belgesi" verme yetkisinin, kendilerine devredildiğini duyurdu.

Ankara Ticaret Odası berberlerin pazar günleri de çalışabilmesi için yeni bir düzenleme yapıldığını açıkladı. Ankara Valiliği Ticaret İl Müdürlüğü'nden gelen bilgilere dayanarak yapılan açıklamada, kuaför, berber ve güzellik salonlarının pazar günleri çalışabilmesi için gerekli olan "Çalışma İzin Belgesi" verme yetkisinin, ilgili iş yerlerinin bağlı bulunduğu meslek odalarına devredildiği belirtildi.

2-002.jpg

BAŞVURU GEREKİYOR

Bu kapsamda pazar günü de iş yeri açmak isteyen berber ve kuaförlerin, ATO'nun resmi internet sitesi üzerinden başvuruda bulunmaları gerekiyor. İlgili başvurular, http://portal.atonet.org.tr adresi üzerinden yapılabilecek. Başvuru süreci, siteye giriş yaptıktan sonra "Online İşlemler" menüsünde yer alan "Çalışma İzin Belgesi" sekmesinden "Yeni Belge Talebi" butonuna tıklanarak başlatılabilecek.

Konu hakkında daha fazla bilgi almak isteyenler, ATO'nun internet sitesi veya çağrı merkezi üzerinden iletişime geçebilecek.

Daha fazla bilgi için:
[email protected]
444 0 286

Kaynak:haberilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.