Ankaralılar dikkat: Valilik ve Belediyeden peş peşe uyarı

Ankaralılar dikkat: Valilik ve Belediyeden peş peşe uyarı
Ankara Valiliği ve Ankara Büyükşehir Belediyesinden Başkentlilere peş peşe uyarı geldi. İşte detaylar...

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün son tahminlerine göre, Başkentte gök gürültülü sağanak yağış etkili olacak. Ankara Valiliği ve Ankara Büyükşehir Belediyesinden vatandaşlara uyarı geldi. İşte detaylar...

ankara-uyari.jpg

BÜYÜKŞEHİRDEN SAĞANAK UYARISI

Ankara Büyükşehir Belediyesi, sosyal medya hesabından paylaştığı mesajda "Meteoroloji'den yapılan açıklamada yarın saat 15.00'ten itibaren kuvvetli yağış ve buna bağlı olarak su baskını, yağış anında kuvvetli rüzgâr, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklar beklenmektedir. Büyükşehir Belediyemiz tüm ekipleriyle teyakkuz hâlinde olup; vatandaşlarımızın da yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli olmasını rica ederiz" ifadelerini kullandı.

ankara-valiligi-uyari.jpg

VALİLİK SAAT VERDİ

Ankara Valiliği tarafından yapılan uyarıda ,"Meteoroloji Genel Müdürlüğü Ankara Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi verilerine göre; Ankara’da 23 Mayıs Perşembe günü öğle saatlerinden itibaren kuvvetli yağışlar bekleniyor" denildi.

Valilik paylaşımında "Meteoroloji Genel Müdürlüğü Analiz ve Tahmin Merkezinden alınan son verilere göre; yarın (Perşembe) öğle saatlerinden itibaren görülecek gök gürültülü sağanak yağışların, Ankara'da kuvvetli (21-50 kg/m2) olması beklendiğinden ani sel, su basını, yıldırım, yerel dolu yağışı ve kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir" ifadelerine yer verildi.

Kaynak:www.haberilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.