Ankara'daki okul servisi şoförlerine eğitim verildi

Ankara'daki okul servisi şoförlerine eğitim verildi
Ankara Büyükşehir Belediyesi, 2024-2025 eğitim-öğretim yılı öncesinde öğrenci servis şoförleri ve rehber personellere yönelik iş sağlığı güvenliği ve ilk yardım eğitimi verdi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi 2024-2025 eğitim-öğretim yılı öncesinde öğrenci servis şoförleri ve rehber personellere yönelik eğitimlerine hız kesmeden devam ediyor. Sağlık İşleri Daire Başkanı Mustafa Ünsal, kapsamda yapılan çalışmalara ilişkin yeni bir açıklama yaptı. Ünsal, insan ve toplum sağlığını önceleyen bir yönetim anlayışıyla hareket ettiklerini belirterek, Çubuk Aile Yaşam Merkezi'nde düzenlenen İş Sağlığı ve Güvenliği (İSG) ve ilkyardım eğitimlerini başarıyla tamamladıklarını duyurdu.

2.jpg

DAİRE BAŞKANINDAN TEŞEKKÜR

Eğitimlerin gerçekleşmesine katkı sağlayan Ankara ve Çubuk Şoförler Odası başkanlarına, Ulaşım ve Zabıta Daire Başkanlıklarına, Çubuk Aile Yaşam Merkezi çalışanlarına teşekkür eden Ünsal, sertifika törenine katılan Genel Sekreter Yardımcısı M. Kemal Çokakoğlu, daire başkanları ve eğitimcilere de ayrıca teşekkürlerini iletti.

Kaynak:haberilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.