Ankara'da ücretsiz yazarlık dersleri yeniden başlıyor

Ankara'da ücretsiz yazarlık dersleri yeniden başlıyor
Türkiye Yazarlar Birliği Ankara Şubesi, yoğun talep üzerine Yazar Okulu’nu yeniden hayata geçiriyor. Pursaklar, Akyurt ve Çubuk Belediyeleri işbirliğiyle gerçekleştirilecek olan Yazar Okulu yarından itibaren kayıt almaya başlayacak.

Türkiye Yazarlar Birliği Ankara Şubesi, yoğun talep üzerine Yazar Okulu’nu yeniden hayata geçiriyor. Pursaklar, Akyurt ve Çubuk Belediyeleri işbirliğiyle gerçekleştirilecek olan Yazar Okulu, 23 Ağustos 2024 tarihinden itibaren kayıt almaya başlayacak. Edebiyat tutkunları şiir, roman, öykü ve deneme yazarlığı alanlarında deneyimli yazarlar tarafından verilecek derslere katılma fırsatı bulacak.

Yazar Okulu’na katılmak isteyenler, TYB Ankara Şubesi’ne şahsen başvurarak kayıt yaptırabilecek. Kayıtlar 10 Ekim 2024 tarihine kadar devam edecek olup, katılımcılardan herhangi bir ücret talep edilmeyecek.

3-004.jpg

ESERLER KİTAP OLARAK YAYINLANACAK

TYB Ankara Şubesi Başkanı Mehmet Sait Uluçay, Yazar Okulu'nun yeniden açılmasıyla ilgili yaptığı açıklamada, "2022 ve 2023 yıllarında Birinci ve İkinci Ankara Edebiyat Festivali kapsamında gerçekleştirdiğimiz yazar okullarını başarıyla tamamladık. 2024 yılında düzenlenecek olan Üçüncü Ankara Edebiyat Festivali kapsamında, öğrencilerin yoğun talebi üzerine Yazar Okulu’nu yeniden açma kararı aldık" dedi.

Yazar Okulu öğrencilerinin eserleri kitap olarak yayımlanacak ve kurs sonunda katılımcılara sertifika verilecek.

Başvuru yapmak isteyenler için iletişim bilgileri:

Telefon: 0545 891 9797 veya 0530 824 25 31

Adres: Milli Müdafaa Caddesi, Müdafaa Apt No: 10/12, Kızılay, Ankara

Kaynak:haberilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.