Ankara'da sinema akşamları sona eriyor

Ankara'da sinema akşamları sona eriyor
Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yaz boyunca düzenlenen ve büyük ilgi gören Yıldızların Altında Yeşilçam Geceleri, cumartesi Atatürk Orman Çiftliği’nde Hababam Sınıfı serisi ile sona erecek.

Büyükşehir Belediyesi tarafından yaz boyunca düzenlenen ve büyük ilgi gören ücretsiz sinema geceleri, cumartesi Atatürk Orman Çiftliği’nde yapılacak gösterim ile sona erecek. “Sandalyeni Kap Gel” sloganıyla düzenlenen Yıldızların Altında Yeşilçam Geceleri’nde Türk sinemasının unutulmaz filmleri bir araya gelen Ankaralılar, “Hababam Sınıfı” serisinin son filmi ile sevilen açık hava etkinliklerinden biri haline gelen sinema gösterimlerine veda edecek.

1-003.jpg

NEŞELİ GÜNLER İLE AÇILIŞ YAPILMIŞTI

“Sandalyeni Kap Gel” sloganı ile Atatürk Orman Çiftliği Doğal Yaşam Parkı’nda başlayan “Yıldızların Altında Yeşilçam Geceleri” etkinliğinde ilk olarak; Adile Naşit, Münir Özkul ve Şener Şen’in yanı sıra Türk Sineması’nın değerli oyuncularını bir araya getiren “Neşeli Günler” filmi izleyiciyle buluşmuştu. 20 Temmuz’dan bu yana süren etkinlik kapsamında, izleyiciler Neşeli Günlerin yanı sıra; Süt Kardeşler, Aile Şerefi, Bizim Aile, Sev Kardeşim, Hababam Sınıfı Serisi filmleri ile buluştu.

3-002.jpg

KAPANIŞI HABABAM SINIFI YAPACAK

Başkentte dolu dolu geçen yaz akşamlarının ardından, başkentliler yarın Hababam Sınıfı serisinin son filmi ile bir kez daha araya gelecek. Her cumartesi akşamı boyunca büyük ilgi gören etkinlik, Hababam Sınıfı’nın son filmi ile sinemaseverlere nostaljik anlar yaşatacak. Atatürk Orman Çiftliği’nin eşsiz atmosferinde saat 20.00’de başlayacak olan bu özel gösterim, 3 büyük ekranda aynı anda izleyicilere sunulacak.

ÜCRETSİZ İKRAMLAR

Katılımın yoğun olduğu sinema günlerinde, dev ekranlar sayesinde vatandaş herhangi bir yer sorunu yaşamıyor. Filmin yanı sıra izleyicilere eğlencelerini ikiye katlamak için, ücretsiz mısır, gazoz, çorba, limonata ve pamuk şeker ikramları yapılıyor. Ankaralılar bu keyifli sinema deneyimine ulaşmak için etkinlik alanına araçla gelebiliyor ve otoparktan film gösterim alanına 5 dakikalık bir yürüyüşle ulaşabiliyor.

Kaynak:haberilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.