Ankara'da köpek barınakları ziyarete kapatıldı iddiasına yalanlama

Ankara'da köpek barınakları ziyarete kapatıldı iddiasına yalanlama
ABB Sağlık İşleri Daire Başkanı Mustafa Ünsal köpek barınakları ile ilgili yeni bir açıklama yayınladı. Ünsal, barınak ziyaretlerinde herhangi bir kısıtlama olmadığını ve internet üzerinden 24 saat canlı yayın yapıldığını duyurdu.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanı Mustafa Ünsal, köpek tedavi ve rehabilitasyon merkezleri hakkında sosyal medyada yayılan iddialara ilişkin önemli bir açıklama yaptı. Ünsal, ABB'ye bağlı Karataş ve Sincan Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezleri'nde hayvanseverlerin ziyaretlerine dair herhangi bir kısıtlamanın olmadığını belirtti. Merkezlerdeki faaliyetlerin 24 saat boyunca canlı olarak izlenebileceğini duyurdu.

3.jpg

İDDİALAR GÜNDEM OLDU

Sosyal medya platformu X’te Erden Erdem adlı bir kullanıcı, ABB Başkanı Mansur Yavaş’a yönelik bir paylaşım yaparak, "Mansur Yavaş'ın barınaklarına gönüllüler alınmıyormuş. Ne olup bitiyor bilmek hakkımız Bay Yavaş!" ifadelerini kullandı. Erdem, Yavaş'a yazdığı sert mesajında, hayvanseverlerin barınaklara erişimlerinin engellendiğini ima etti ve duruma tepki gösterdi.

1.jpg

YETKİLİLERDEN YANIT

Bu iddialara yanıt gecikmedi. Mustafa Ünsal, Erdem’in paylaşımına cevaben yaptığı açıklamada, "ABB’ye ait Karataş ve Sincan Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezlerinde hayvanseverlerin ziyaretleri ile ilgili herhangi bir kısıtlama söz konusu değildir. Ziyaret gün ve saatleri web sayfamızda yayınlanmıştır. Ayrıca Karataş Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi'nden 6 kamera ile günün 24 saati canlı yayın yapılmaktadır. (http://Canli.ankara.bel.tr) adresinden takip edilebilmektedir." ifadelerini kullandı.

Erden Erdem ise, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı ikinci paylaşımda, ABB’ye teşekkürlerini iletti. Erdem, "İlginiz ve ivedi dönüşünüz için teşekkür ederim. İlettiğiniz bilgiyi, kendimi de tekzip etmek maksadıyla paylaşacağım" dedi.

Kaynak:haberilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.