Ankara'da kanlı gece: 5 ölü, 3 yaralı

Ankara'da kanlı gece: 5 ölü, 3 yaralı
Keçiören ve Yenimahalle'de meydana gelen iki ayrı silahlı çatışmada toplam 5 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi ise yaralandı. Olayların birisi komşu tartışması nedeniyle, diğeri ise akrabalar arasındaki hesaplaşma yüzünden meydana geldi

Ankara’nın Keçiören ve Yenimahalle ilçelerinde meydana gelen iki ayrı silahlı çatışmada toplam 5 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi ise yaralandı.

Keçiören Yayla Mahallesi'nde, üç gün önce komşular arasında başlayan tartışma, bugün saat 00.00 sularında silahlı kavgaya dönüştü. Tartışmanın büyümesi üzerine Mecnun Ekinci adlı şahıs komşuları Mücahit Zurnacı, Murat Zurnacı, Şengül Zurnacı ve Mustafa Öztürk’e tabancayla ateş açtı. Olay yerinden kaçan Ekinci'nin yakalanması için polis ekipleri geniş çaplı bir arama başlattı.

Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin müdahalesine rağmen Mücahit Zurnacı, Murat Zurnacı ve Mustafa Öztürk olay yerinde yaşamını yitirdi. Yaralı Şengül Zurnacı, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Yaşamını yitirenlerin cenazeleri, Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

1.jpg

KANLI HESAPLAŞMA

Ankara’da günün ikinci kanlı olayı ise Yenimahalle Toptancı Hali'nde yaşandı. Akrabalar arasında yer meselesi yüzünden çıkan tartışma, saat 21.00 sıralarında silahlı çatışmaya dönüştü. İddiaya göre, tartışma sırasında F.K. isimli şahıs, üzerinde taşıdığı tabancayla karşı gruba ateş açtı. Kurşunların isabet ettiği Ömer K., Gürkan K., Fevzi Miraç K. ve Ali B. yaralandı. Olay yerinden kaçan F.K.’nın yakalanması için polis ekipleri tarafından arama çalışmaları başlatıldı.

Yaralılar, ilk müdahaleleri sonrası hastaneye kaldırıldı. Durumu ağır olan Ömer K. ve Gürkan K., doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı. Fevzi Miraç K. ve Ali B.'nin tedavisi hastanede devam ederken, olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak:haberilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.