Ankara'da 30 Ağustos Zafer Bayramı'na özel turnuva

Ankara'da 30 Ağustos Zafer Bayramı'na özel turnuva
Büyükşehir Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı futbol turnuvası ile kutlamaya hazırlanıyor. Sincan Aile Yaşam Merkezi'nde düzenlenecek turnuvaya 16 takım katılacak.

Büyükşehir Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı futbol turnuvası ile kutlamaya hazırlanıyor. 20-25 Ağustos tarihlerinde Sincan Aile Yaşam Merkezi'nde düzenlenecek olan 30 Ağustos Zafer Kupası, U11 yaş grubundaki 16 takımın katılımıyla gerçekleştirilecek. Turnuva boyunca genç yetenekler, kıyasıya mücadele ederek şampiyonluk için ter dökecek.

Turnuvanın büyük finali ve kupa töreni 25 Ağustos'ta yapılacak, finale kalan iki takım son kez sahaya çıkarak şampiyonluk için karşılaşacak. Ankara Büyükşehir Belediyesi, tüm Ankaralıları bu coşkulu etkinliğe davet ederken, Zafer Bayramı'nı futbol heyecanı ile taçlandırmayı amaçlıyor.

3.jpg

16 TAKIM MÜCADELE EDECEK

Büyükşehir Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı futbol coşkusuyla birleştiriyor. Sincan Aile Yaşam Merkezi'nde 20-25 Ağustos 2024 tarihleri arasında düzenlenecek olan 30 Ağustos Zafer Kupası futbol turnuvası, U11 yaş grubundaki 16 takımın katılımıyla gerçekleşecek. Turnuvada genç yetenekler, kıyasıya mücadele ederek kupa için ter dökecek.

4-002.jpg

KUPA TÖRENİ 25 AĞUSTOS'TA

20 Ağustos’ta başlayacak olan turnuvanın büyük finali ve kupa töreni, 25 Ağustos 2024 tarihinde yapılacak. Finale kalan iki takım, şampiyonluk için sahada son kez karşı karşıya gelecek. Turnuvanın heyecan dolu finali, futbolseverler için unutulmaz anlara sahne olacak.

Büyükşehir Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın coşkusunu futbol turnuvası ile taçlandırarak, tüm Ankaralıları bu etkinliğe davet ediyor. Zafer Bayramı'nı genç futbolcuların mücadelesi ile kutlamak ve bayram coşkusunu birlikte paylaşmak isteyen herkes, Sincan Aile Yaşam Merkezi'nde bu heyecana ortak olabilecek.

2-001.jpg

SOSYAL MEDYADAN DUYURDU

Ankaralıları turnuvaya davet eden Büyükşehir Belediyesi, şu ifadeleri kullandı:

“30 Ağustos Zafer Bayramı coşkusunu futbol heyecanıyla birleştiriyoruz! 20-25 Ağustos 2024 tarihlerinde, Sincan Aile Yaşam Merkezi’nde gerçekleşecek 30 Ağustos Zafer Kupası futbol turnuvasına davetlisiniz! U11 yaş grubundaki 16 takım, kıyasıya mücadele ederek kupaya uzanmak için sahada ter dökecek. Büyük final ve kupa töreni ise 25 Ağustos 2024'te! Bu heyecanı yerinde yaşamak ve bayram coşkusunu birlikte paylaşmak için hepinizi bekliyoruz.”

Kaynak:haberilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.