Ankara Sebze Hali’ndeki cinayetin katil zanlısı müzisyen çıktı

Ankara Sebze Hali’ndeki cinayetin katil zanlısı müzisyen çıktı
Ankara’da hafta sonu sebze halinde çıkan yer kavgasında Gürhan ve Ömer adlı kardeşleri öldüren kişi müzisyen çıktı. Peki katil zanlısı Fırat Kaba kimdir? Fırat Kaba nereli?

Başkent Ankara’da hafta sonu sebze halinde çıkan yer kavgasında Gürhan ve Ömer adlı kardeşleri öldüren kişi müzisyen çıktı. Peki katil zanlısı Fırat Kaba kimdir? Fırat Kaba nereli?

YER KAVGASINDA KAN AKTI

Olay, 25 Ağustos akşamı Yenimahalle'deki Ankara Toptancı Hali'nde meydana geldi. Sebze meyve ticareti yapa ve mal almak için hale gelen eski müzisyen Fırat Kaba, burada Koçyiğit ailesi ile araçlar için 'yer' tartışması yaşadı.

Bunun üzerine Fırat Kaba, üzerinde bulunan tabancayla karşı gruba ateş açtı. Kurşunların isabet ettiği Gürhan ve kardeşi Ömer Koçyiğit ile akrabaları Fevzi Miraç K. ve Ali B. yaralandı. Fırat Kaba kaçarken ihbarla olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralılardan Gürhan ve Ömer Koçyiğit kardeşler, kurtarılamadı.

Fırat Kaba, gece saatlerinde polis tarafından yakalandı. Olay haldeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansırken, soruşturma sürüyor.

firat-kaba-nereli.jpg

FIRAT KABA KİMDİR?

Bu arada Fırat Kaba’nın eski müzisyen olduğu anlaşıldı. Peki katil zanlısı Fırat Kaba kimdir? Fırat Kaba nereli?

Sebze halinde tartıştığı iki kişiyi öldürerek katil olan Fırat Kaba, eski bir müzisyen. Değişik mekanlarda sahne alan Fırat Kaba’nın “ExCeLLeNt Prodüksiyon”dan çıkan çok sayıda eseri bulunuyor. “Elveda”, “Ayrılamam”, “Layık değilsin”, “küskünüm” bu eserlerden bazıları. Fırat Kaba’nın 2015’e kadar müzik sektöründe hayli aktif olduğu, sonraki yıllarda pazarcılık da yapmaya başladığı ifade ediliyor.

Kaynak:www.haberilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.