Ankara Milli Eğitim ilana çıktı: 6 okul yepyeni olacak

Ankara Milli Eğitim ilana çıktı: 6 okul yepyeni olacak
Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü, başkentin 3 ilçesindeki 6 okulu yenileme kararı aldı. Yaklaşık 60 gün sürecek çalışmaların ardından öğrenciler 2024-2025 Eğitim-Öğretim yılına yenilenmiş okullarında devam edecek.

Milli Eğitim Bakanlığı Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü, başkentin 3 ilçesindeki 6 okulu yenileme kararı aldı.

Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü, başkentteki okulların elektrikten tesisat ve mekanik işlemlerine kadar yenilenmesi için ihaleye çıktı. Mamak’tan 4, Kızılcaham ve Etimesgut’tan toplam 2 okul olmak üzere toplam 6 okulda yapılması planlanan bakım ve onarım işlemlerinin yaklaşık 60 gün sürmesi öngörülüyor.

60 GÜN SÜRECEK

Müdürlük Ankara Mamak İmirzalıoğlu Ganime Hanım Anaokulu, Mamak Mutlu Kelebekler Anaokulu, Etimesgut Gelincik Anaokulu ile Mamak Ali Gültekin Özel Eğitim Uygulama Okulu, Mamak Şehitlik Özel Eğitim Anaokulu ve Kızılcahamam Rehberlik Ve Araştırma Merkezi için ihaleye çıktı. Okulların inşaat, mekanik ve elektrik aksamlarının yenileceği aktarıldı. Okullar için açılan ilanda yapılacak bakım ve onarım işlerinin yaklaşık 60 gün sürmesi planlanıyor.

SON GÜN 12-13 HAZİRAN

“ÖZEL EĞİTİM 2024 PAKET 01” kapsamında yenilenecek okullardan Mamak Ali Gültekin Özel Eğitim Uygulama Okulu, Mamak Şehitlik Özel Eğitim Anaokulu ile Kızılcahamam Rehberlik ve Araştırma Merkezi için ihaleye son teklif verme günü 12 Haziran olarak bildirilirken; “2024 TEMEL EĞİTİM PAKET 08” kapsamında yenilenecek Mamak İmirzalıoğlu Ganime Hanım Anaokulu, Mamak Mutlu Kelebekler Anaokulu, Etimesgut Gelincik Anaokulu için 13 Haziran olarak aktarıldı.

Kaynak:www.haberilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.