Ankara 9 Eylül pazartesi toplu taşıma bedava mı? Ankara 9 Eylül pazartesi metro ve otobüs paralı mı?

Ankara 9 Eylül pazartesi toplu taşıma bedava mı? Ankara 9 Eylül pazartesi metro ve otobüs paralı mı?
İstanbul'da okulların açılmasına kısa bir süre kala, ilk eğitim günü olan 9 Eylül Pazartesi toplu taşımanın ücretsiz olduğu duyuruldu. Peki Ankara 9 Eylül otobüs bedava mı? 9 Eylül metro paralı mı? 9 Eylül toplu taşıma ücretsiz mi? Detaylar haberimizde.

İstanbul'da okulların açılmasına kısa bir süre kala, ilk eğitim günü olan 9 Eylül Pazartesi toplu taşımanın ücretsiz olduğu duyuruldu. Peki Ankara 9 Eylül pazartesi otobüs bedava mı? 9 Eylül metro paralı mı? Detaylar haberimizde...

İstanbul'da milyonlarca öğrenci ve veliyi ilgilendiren önemli karar, UKOME toplantısında karara bağlandı. İstanbul'un ardından gözler Ankara'ya çevrildi.

okul.jpg

OKULLAR AÇILIYOR

9 Eylül Pazartesi günü 2024/2025 eğitim-öğretim dönemi resmi olarak başlayacak ve milyonlarca öğrenci ders başı yapacak. Okulların açılmasıyla birlikte şehir trafiğinde de önemli bir artış bekleniyor.

Trafiğin rahatlatılması amacıyla İstanbul'da toplu taşımanın ücretsiz olup olmayacağı merak konusuydu. Bu konuda UKOME'de alınan karar neticesinde İstanbul'da toplu taşıma araçları 9 Eylül Pazartesi günü saat 06.00 ile 14.00 arasında ücretsiz hizmet verecek.

ego.jpg

ANKARA'DA DURUM FARKLI

İstanbul'daki kararın ardından gözler Ankara'ya çevrildi. Ankara'da 9 Eylül'de toplu taşımanın ücretsiz olup olmayacağı da merak ediliyordu. Ankara'da 9 Eylül Pazartesi günü otobüs ve metro hizmetleri ücretli olacak. Ankaralılar toplu taşıma hizmetlerinden faydalanmak için normal tarifeler üzerinden ödeme yapmaya devam edecek.

Kaynak:haberilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.