Altındağ’da 21 mahalleye akşama kadar su verilemedi

Altındağ’da 21 mahalleye akşama kadar su verilemedi
Başkent Elektrik AŞ’nin bakım onarım çalışmaları nedeniyle Altındağ’ın 21 mahallesinde su kesintisi yaşandı. Altındağ’da 21 mahallede su kesintisi gün boyu sürdü.

Başkent Elektrik AŞ’nin bakım onarım çalışmaları nedeniyle Ankara’da bazı bölgelerde elektrik kesintisi yaşanırken, bu durum ASKİ’yi de olumsuz etkiledi.

Başkent Elektrik AŞ’nin bakım onarım çalışmaları nedeniyle ASKİ’ye ait pompa istasyonlarında da elektrik kesintisi oldu ve ilgili bölgelerde vatandaşlara su verilemedi.

18 Eylül Çarşamba günü Altındağ’ın 21 mahallesinde bu nedenle su kesintisi yaşandı. Kesintinin gün boyu sürdüğü, suların akşama kadar akmadığı mahalleler oldu.

İŞTE O MAHALLELER

Altındağ’da elektrik kesintisine bağlı olarak su kesintisi yaşanan mahalleler şunlar: Aydınlıkevler, Kale, Atıfbey, Güneşevler, Önder, Ulubey, Yıldıztepe, Hacı Bayram Veli, Doğantepe, Başpınar, Battalgazi, Solfasol, Hacettepe, Feridun Çelik, Beşikkaya, Karapürçek, Gültepe, Kavaklı, Tatlar, Aydıncık.

ASKİ’den yapılan açıklamada “Başkent Elektrik A.Ş. tarafından Altındağ’da yapılacak bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle idaremize ait pompa istasyonlarına elektrik verilemeyecektir” denilmişti.

Kaynak:www.haberilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.