Altındağ hızlı başladı: Millet Lokantası'na talep büyük

Altındağ hızlı başladı: Millet Lokantası'na talep büyük
Başkent Millet Bahçesi’nde hizmete girdikten sonra Ankara çapında ses getiren Altındağ Belediyesi Millet Lokantası, açıldığı ilk ay yoğun ilgi gördü. 4 çeşit yemeğin 90 lira olduğu lokantada, temmuz ayı boyunca binlerce kişiye ikram yapıldı.

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki’nin Ankara’ya örnek olan projesi Altındağ Belediyesi Millet Lokantası hizmete hızlı başladı. Temmuz ayının ilk haftası hizmete giren lokanta açıldığı ilk günden bu yana yoğun ilgi gördü. Vatandaşlarda diğer ilçelerde de açılması yönünde beklenti oluşturan Millet Lokantası’nda bu ay 4 bin kişiye yemek servisi yapıldı. Öğle molasını Millet Lokantası’nda değerlendiren vatandaşlar, sadece 90 liraya her gün farklı lezzetlerle karnını doyurdu.

4.jpg

4 BİN KİŞİYE İKRAM

Altındağ’ın son 20 yıldaki yükselişinde başrol oynayan Başkan Veysel Tiryaki, tekrar göreve gelmesiyle örnek bir projeye daha imza attı. Temmuz ayının ilk haftası Başkent Millet Bahçesi’nde hizmete giren Altındağ Belediyesi Millet Lokantası ile Ankara’da uygun fiyatlı, besleyici ve kaliteli yemekler vatandaşla buluştu.

Millet Lokantası’na gelen vatandaşlar sadece 90 liraya, çorba çeşitlerinden et ve tavuk yemeklerine kadar her gün farklı lezzetlerle karnını doyurdu. Vatandaşların büyük memnuniyetle karşıladığı lokantanın Ankara’nın diğer ilçelerine de yayılması bekleniyor.

1-003.jpg

GÖRSELLERLE ZENGİNLEŞTİRİLECEK

Öte yandan önümüzdeki günlerde lokantanın iç ve dış tasarımında yenilikler yapılacağı öğrenildi. İç tasarımda lokantanın sade görünümünde değişikliklere gidilerek Millet Lokantası’na ve Altındağ Belediyesi’ne ait görseller ekleneceği; dış tasarımda ise Millet Lokantası’na ait tabelaların çoğalacağı bildirildi. Yapılacak çalışmayla birlikte lokantanın lokasyonunu ve tabelasını gösteren görsellere de ağırlık verilerek lokantanın canlılığı korunacak.

3-001.jpg

ÇORBA 35 SODA 20 LİRA

Saat 11.00 ile 17.00 arasında hizmet veren lokantada fix menü 90 lira. Menüdeki herhangi bir yemeğin kalmaması durumunda fiyatlarda indirim yapılıyor. Ayrıca sadece çorba almak isteyen vatandaşların ödemesi gereken ücret 35 lira olarak belirtiliyor. Menü yanında satın alınabilen içeceklerden su 10, sade soda 20, fanta ve kola ise 35 lira.

Kaynak:haberilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.