3. kez Ankara’da Birlik Derneği Başkanı seçilen Mutlu: Yenilendik, gümbür gümbür geliyoruz

3. kez Ankara’da Birlik Derneği Başkanı seçilen Mutlu: Yenilendik, gümbür gümbür geliyoruz
Ankara’da Birlik Derneği’nin geçtiğimiz hafta gerçekleşen 3. Olağan Genel Kurulu’nda üçüncü kez Genel Başkan seçilen Bayram Mutlu, “Yenilendik, güncellendik. Dolu dolu bir ekip kurduk. Gümbür gümbür geliyoruz” dedi.

Ankara’da Birlik Derneği’nin geçtiğimiz hafta 3. Olağan Genel Kurulu gerçekleştirilmişti. Bayram Mutlu, 3. defa genel başkan seçilmişti.
40 civarında yönetici ile ilk toplantısını yapan Ankara’da Birlik Derneği Genel Başkanı Bayram Mutlu, gösterilen yoğun katılımdan dolayı teşekkürlerini dile getirdi. Mutlu, “Yenilendik, güncellendik. Dolu dolu bir ekip kurduk. Gümbür gümbür geliyoruz” dedi.

Yöneticiler arasında tanışma, faaliyetlerin değerlendirilmesi ve ne gibi faaliyetlerin yapılacağı görüşülen derneğin yeni genel kurulda; Ak Parti Altındağ Belediye Meclis Üyesi İsmail Çetin, MHP önceki dönem Pursaklar ilçe Başkanı ve İl Başkan Yardımcılarından Gökhan Balcı ve Yeniden Refah Partisi İl Başkan Yardımcısı İbrahim Erdoğan gibi isimler yer alıyor.

“YENİLENDİK, GÜNCELLENDİK”

Ankara’da Birlik Derneği Genel Başkan Bayram Mutlu, toplantı sonrası yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Derneğimizi kuralı 7 yılı aştık. O günden bugüne kadar da hiç durmadık, duraksamadık. Her zaman aktif ve sahada olduk. Tabiri caizse bir tabela derneği olmadık. Çok çalıştık, çalışmaya da devam edeceğiz. İlk yönetim kurulu toplantımızı da gerçekleştirdik. Yorulan arkadaşlarımızın yerine heyecanlı ve bu işe gönül vermiş arkadaşlarımızı ekibimize dâhil ettik. Ankara’mızın her yöresinden hemşerimizi kadromuzda bulunduruyoruz. Yenilendik, güncellendik. Dolu dolu bir ekip kurduk. Gümbür gümbür geliyoruz.”

“DAYANIŞMA İÇİN ÇABA SARF EDİYORUZ”

Kuruldukları günden bu tarafa vatandaşlar arasında köprü görevi üstlendiklerini aktaran Bayram Mutlu, “Hemşerilerimiz ve Ankaralılar arasında dayanışmayı sağlamak için çaba sarf ettik. Sosyal yardımlaşma noktasında elimizden geleni yapıyoruz. Birlik beraberlik ve kaynaşma adına da etkinliklerimiz oldu, olmaya da devam edecek. Yapmış olduğumuz etkinlikleri ve sosyal yardımları arttırarak devam ediyoruz. Yeni dönemde de topluma ne kadar faydalı olabilirizin peşinde olacağız” dedi.

Kaynak:www.haberilksayfa.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.