Demet Akalın’ın kuzeni köpek saldırısında hayatını kaybetti

Ünlü şarkıcı Demet Akalın’ın kuzeni sokak köpeklerinin saldırısı sonucu hayatını kaybetti. Akalın “2 evlat annesiz kaldı... Sadece sabah yürüyüşü yapıyordu” paylaşımıyla olaya isyan etti.

Başıboş sokak köpekleri can yakmaya, can almaya devam ediyor. Son olarak ünlü şarkıcı Demet Akalın’ın kuzeni sokak köpeklerinin saldırısı sonucu hayatını kaybetti. Akalın “2 evlat annesiz kaldı... Sadece sabah yürüyüşü yapıyordu” paylaşımıyla olaya isyan etti.

TUNAHAN'IN DURUMUNU PAYLAŞARAK ANLATTI

Demet Akalın, x hesabından paylaşım yaparak, kuzeninin başına gelen olay hakkında bilgi verdi.

Ankara Keçiören’de okula giderken 20 tane başıboş sokak köpeğinin saldırısına uğrayan Tunahan Yılmaz, ağır yaralanmış, çok sayıda ameliyat geçirmişti.

Demet Akalın, ilkokul öğrencisi Tunahan’ın durumuyla ilgili bir habere sayfasında yer vererek, kuzeninin de köpek saldırısına uğradığını ve hayatını kaybettiğini açıkladı.

“KUZENİMİ KÖPEK SALDIRISI SONUCU KAYBETTİK”

X hesabından isyan eden Demet Akalın, paylaşımına “Yakın zamanda büyük kuzeni köpek saldırısı sonucu kaybettik. 2 evlat annesiz kaldı. Sadece sabah yürüyüşü yapıyordu” notunu düştü.

“KÖKTEN BİR ÇÖZÜM BULMASI DİLEĞİYLE”

Akalın’a bir takipçisi “Başınız sağ olsun, çok üzücü” diye karşılık verdi. Bunun üzerine şarkıcı “Sağ olun… Kökten bir çözüm bulması dileğiyle bu miniğe içim parçalandı” ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri