Kaman Yenice’de küfürbaz sazcıya konser verdirilecek

Kaman’ın en köklü ve büyük köylerinden olan Kargın Yenice’de bu hafta sonu düzenlenecek Kömbe Festivali’nde sahneye çıkarılacak isim tepki çekti.

Kırşehir Kaman’ın en köklü ve büyük köylerinden olan Kargın Yenice’de bu hafta sonu düzenlenecek Kömbe Festivali’nde sahneye çıkarılacak isim tartışma konusu oldu.

17 Ağustos Cumartesi günü düzenlenecek Kargın Yenice 5. Kömbe Festivali’nde sahne alacak sanatçılar ilan edildi. Festivalde Çiğdem Doğan ve Grup ESO’nun yanı sıra Alican Erkal sahne alacak.

Kargın Yenice Kömbe Festivali’nde sahneye çıkacak sanatçılar arasında küfürlü konuşmalarıyla meşhur olmuş Alican Erkal’ın da yer alması tepki çekti.

BAŞKA SANATÇI MI YOK?

Ankara’da pavyonlarda sahne alan ve ettiği ağza alınmayacak küfürleri ile ünlü olan Alican Erkal konseriyle ilgili Kaman ve Kargın Yenice halkından “Başka sanatçı mı yok da bu ağzı bozuk adamı karşımıza çıkarıp konser verdireceksiniz” tepkisi yükseliyor.

Vatandaşlar "Alican Erdal'ı bilmeyenler, tanımayanlar internete ismini yazsın direk küfürlü konuşmaları, şarkılarıyla karşılaşır. Böyle bir ismin Kaman'dan, Yenice'den ailecek katılacağımız festivalimizde ne işi var" diyor.

İPTALİ İSTENİYOR

Sahne esnasında yaptığı konuşmaların yanı sıra şarkılarında sürekli belden aşağı küfürlü ifadeler kullanması nedeniyle “Ağzın Ankara lağımına benziyor” haberlerine konu olan Alican Erkal’ın, Kargın Yenice Kömbe Festivali programından çıkarılması isteniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Kırşehir Belediyesi mülkiyetindeki tarlaları uygun fiyata kiraya veriyor
Kırşehir Belediyesi’nin yeni alacağı halk otobüslerinin rengi belli oldu
Kaman’da Jandarma’dan kaçakçılara operasyon

Güncel Haberleri