Yeniden müzeye dönüştürülen Altınköy, hafta sonu açılıyor

Veysel Tiryaki’nin 31 Mart’ta Altındağ Belediye Başkanlığı koltuğuna yeniden oturur oturmaz ilk iş olarak el attığı Altınköy’de dönüşüm çalışmaları tamamlandı. Yeniden eski haline dönüştürülen Altınköy, 13 Temmuz’da açılıyor.

Altınköy yeniden müzeye dönüştürüldü; 13 Temmuz’da açılıyor. Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki’nin daha önceki dönemlerinde Ankara’ya kazandırdığı Altınköy, 2019’a kadar açık hava müzesiydi. Asım Balcı’nın görevde olduğu 2019-2024 döneminde Altınköy, müze olmaktan çıkarılarak ticari işletmeye çevrilmişti.

13 TEMMUZ'DA AÇILIYOR

Veysel Tiryaki’nin 31 Mart’ta Altındağ Belediye Başkanlığı koltuğuna yeniden oturur oturmaz ilk iş olarak el attığı Altınköy’de dönüşüm çalışmaları tamamlandı. Yeniden eski haline dönüştürülen Altınköy, müze olarak 13 Temmuz’da açılıyor.

Ankara'da 100 yıl öncesinin köy hayatını şehre taşıyan Altınköy, yeniden müze vasfına kavuştu. Tadilat nedeni ile bir süredir kapalı olan Altınköy Açık Hava Müzesi, tadilat, bakım ve onarım çalışmalarının tamamlanmasının ardından, kapılarını yeniden ziyarete açıyor.

TİRYAKİ'DEN ALTINKÖY'E DAVET

Altındağ Belediye Başkanı, Altınköy’ün müzeye dönüştürülmesi çalışmalarının tamamlandığını, 13 Temmuz Cumartesi günü ziyarete açılacağını açıkladı.

Tiryaki x hesabından yaptığı duyuruda, “Sayılı gün çabuk geçti. Beklediğinize değdi. Yapılacaklar listenize # Altınköy Açık Hava Müzesi'ni ziyareti eklemeyi unutmayın. Yeniden müze vasfına kavuşturduğumuz Altınköy’ümüzü, 13 Temmuz Cumartesi günü vatandaşlarımızın hizmetine açıyoruz. #Altınköy Açık Hava Müzemizdeki son rötuşları, Altındağ Belediye Başkanımız Dr. Veysel Tiryaki ve teknik ekibimiz yerinde inceledi. Her şey hazır, bekliyoruz” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Belediyeler Haberleri