Mamak Belediyesi dünya standartlarında drift pisti için harekete geçti

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, ilçeye drift pisti yapma sözünü yerine getiriyor. Mamak’a dünya standartlarında drift alanı yapılıyor. Yeri belirlendi, projesi hazırlandı. Başkan Şahin projeyi yerinde inceledi.

Mamak Belediyesi ilçeye dünya standartlarında drift pisti yapıyor. Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, gençler için drift pisti yapma sözünü yerine getirmek için kolları sıvadı.

MAYIS’TA AÇIKLAMIŞTI

31 Mart’ta göreve geldikten sonra Kırşehirli Dernekler Federasyonu’nun ziyaretinde yaptığı açıklamada Şahin, Mamak’ta bir drift pistine ihtiyaç olduğunu belirterek, “Gençlerimiz ile sokaklarda konuşuyoruz, bir drift alanı istiyorlar. Bu işi sokaklarda tehlike saçarak değil güvenli bir alanda yapmaları için drift pisti yapacağız. Bir kere yap tam yap mantığı ile kaliteli bir pist yapacağız” demişti.

YERİ BELLİ, PROJESİ HAZIR

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, geçtiğimiz Mayıs ayında bu sözlerle müjdesini verdiği drift pisti için harekete geçti. Pistin yeri belirlendi, projesi çizildi.

Başkan Şahin, drift pisti yapılacak alanda incelemelerde bulundu. Ardından x hesabından bir açıklama yaparak, drift pistiyle ilgili bilgi verdi.

TOKYO DEĞİL MAMAK DRİFT

Mamak Belediye Başkanı Şahin, paylaşımında “Frene basmayı unutmayalım gençler! Sizin için drift alanı hazırlayan bir belediyeniz var Tokyo Drift değil, Mamak Drift, Mamak Hız Kesmiyor” ifadelerini kullandı.

DÜNYA STANDARTLARINDA OLACAK

Şahin ayrıca “Ankara’da gençlere ve drift sevenlere verdiğimiz sözü yerine getiriyoruz. Şehre yakın merkezi bir yerde, dünya standartlarına uygun drift pisti yapıyoruz” dedi. Şahin projenin en kısa sürede hayata geçirileceğini ifade etti.


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Mamak Belediye Başkanı Şahin’den Mansur Yavaş’a destek

Belediyeler Haberleri